o nasıl geliş öyle diablos...höyt diye.... :D :D
Praetor Emekli Yönetici DiaBLoS™;994793' Alıntı: Höyt ben geldim.... Genişletmek için tıkla ... Bir sen eksiktin zaten! Saygını da getirdin mi bari yanında?..
DiaBLoS™;994793' Alıntı: Höyt ben geldim.... Genişletmek için tıkla ... Bir sen eksiktin zaten! Saygını da getirdin mi bari yanında?..
_dumanist_ Üye praetor282' Alıntı: Sana sorarım da eyvallah demenden korkuyorum Sana abla demem boşuna değilmiş hani Genişletmek için tıkla ... Abladan kasıt değilde, bir erkek tarafından yetiştirildiğim için olsa gerek bu davranışlar
praetor282' Alıntı: Sana sorarım da eyvallah demenden korkuyorum Sana abla demem boşuna değilmiş hani Genişletmek için tıkla ... Abladan kasıt değilde, bir erkek tarafından yetiştirildiğim için olsa gerek bu davranışlar
Praetor Emekli Yönetici mservank' Alıntı: nasılsınız gececiler??? Genişletmek için tıkla ... Evet tam bir saat sonra geldin yani İyiyiz sen nasılsın?..
mservank' Alıntı: nasılsınız gececiler??? Genişletmek için tıkla ... Evet tam bir saat sonra geldin yani İyiyiz sen nasılsın?..
kurt bey Üye yasminoz' Alıntı: kurtoğlu bak zaten gıcığım sana ne diyosun yaa türkçe konuş... Genişletmek için tıkla ... derdin ne senin arkadaşım burası gereksiz mesajlar istediğim gibi konuşurum.
yasminoz' Alıntı: kurtoğlu bak zaten gıcığım sana ne diyosun yaa türkçe konuş... Genişletmek için tıkla ... derdin ne senin arkadaşım burası gereksiz mesajlar istediğim gibi konuşurum.
mservank Üye teşekkür ederim iyiyim kurtoğlu85' Alıntı: derdin ne senin arkadaşım burası gereksiz mesajlar istediğim gibi konuşurum. Genişletmek için tıkla ...
teşekkür ederim iyiyim kurtoğlu85' Alıntı: derdin ne senin arkadaşım burası gereksiz mesajlar istediğim gibi konuşurum. Genişletmek için tıkla ...
Praetor Emekli Yönetici _dumanist_' Alıntı: Abladan kasıt değilde, bir erkek tarafından yetiştirildiğim için olsa gerek bu davranışlar Genişletmek için tıkla ... Olabilir tabii Biraz iskankârız sanırım
_dumanist_' Alıntı: Abladan kasıt değilde, bir erkek tarafından yetiştirildiğim için olsa gerek bu davranışlar Genişletmek için tıkla ... Olabilir tabii Biraz iskankârız sanırım
_dumanist_ Üye praetor282' Alıntı: Olabilir tabii Biraz iskankârız sanırım Genişletmek için tıkla ... İskankar??
Yasminozz Üye kurtoğlu85' Alıntı: derdin ne senin arkadaşım burası gereksiz mesajlar istediğim gibi konuşurum. Genişletmek için tıkla ... sanane derdimden yaa allaa allaaa...dert babasımısın sen...
kurtoğlu85' Alıntı: derdin ne senin arkadaşım burası gereksiz mesajlar istediğim gibi konuşurum. Genişletmek için tıkla ... sanane derdimden yaa allaa allaaa...dert babasımısın sen...
Praetor Emekli Yönetici _dumanist_' Alıntı: İskankar?? Genişletmek için tıkla ... Öyle gibi hissettim... Biraz asi, biraz başına buyruk, pek söz dinlemeyen, kendi kararını kendi veren... --------------- Ekleme --------------- DiaBLoS™;994830' Alıntı: Höyt ne oluyor bakem.... Genişletmek için tıkla ... Ne olacak, diablos sinyalleri arada karışıyor normal sinyallere...
_dumanist_' Alıntı: İskankar?? Genişletmek için tıkla ... Öyle gibi hissettim... Biraz asi, biraz başına buyruk, pek söz dinlemeyen, kendi kararını kendi veren... --------------- Ekleme --------------- DiaBLoS™;994830' Alıntı: Höyt ne oluyor bakem.... Genişletmek için tıkla ... Ne olacak, diablos sinyalleri arada karışıyor normal sinyallere...
_dumanist_ Üye praetor282' Alıntı: Öyle gibi hissettim... Biraz asi, biraz başına buyruk, pek söz dinlemeyen, kendi kararını kendi veren... Genişletmek için tıkla ... Evet, şimdi bunları bir çatı altında topla ve bir isim ver: Cansu...
praetor282' Alıntı: Öyle gibi hissettim... Biraz asi, biraz başına buyruk, pek söz dinlemeyen, kendi kararını kendi veren... Genişletmek için tıkla ... Evet, şimdi bunları bir çatı altında topla ve bir isim ver: Cansu...
Praetor Emekli Yönetici _dumanist_' Alıntı: Evet, şimdi bunları bir çatı altında topla ve bir isim ver: Cansu... Genişletmek için tıkla ... Eh, biraz tanımışım yani
_dumanist_' Alıntı: Evet, şimdi bunları bir çatı altında topla ve bir isim ver: Cansu... Genişletmek için tıkla ... Eh, biraz tanımışım yani
_dumanist_ Üye praetor282' Alıntı: Eh, biraz tanımışım yani Genişletmek için tıkla ... Eee olsun o kadarda Kaç gündür konuşuyoruz...
praetor282' Alıntı: Eh, biraz tanımışım yani Genişletmek için tıkla ... Eee olsun o kadarda Kaç gündür konuşuyoruz...
Praetor Emekli Yönetici _dumanist_' Alıntı: Eee olsun o kadarda Kaç gündür konuşuyoruz... Genişletmek için tıkla ... Ama hala gizemini koruyan şeyler var, emçal gibi
_dumanist_' Alıntı: Eee olsun o kadarda Kaç gündür konuşuyoruz... Genişletmek için tıkla ... Ama hala gizemini koruyan şeyler var, emçal gibi
_dumanist_ Üye praetor282' Alıntı: Ama hala gizemini koruyan şeyler var, emçal gibi Genişletmek için tıkla ... Merak eden arar bulur Sendede gizemli şeyler seziyorum soruma cevap vermemişsin
praetor282' Alıntı: Ama hala gizemini koruyan şeyler var, emçal gibi Genişletmek için tıkla ... Merak eden arar bulur Sendede gizemli şeyler seziyorum soruma cevap vermemişsin