Ne adamsın yaBu ukala mevzusunu en fazla teknosa vatan bimeks vb teknoloji mağazalarında yaşıyorum. Özellikle de telefon bölümüyle ilgilenen çalışanlar. Gerçi adamlarda haklılar günde yüz kişi telefon için gelse bunlardan 90 tanesi telefonlardan anlamıyor. Çalışan eleman da onlara çok önemli bilgilermiş gibi 13 kamera 2 ram fu ll hd ekran diyerek yetiniyor. Ben her gittiğim mağazada cihaz bakarken eleman gelip bana şöyle kamera var dediği zaman kamera lens modelini sorarım ( kendim bildiğim halde ) ram 2gb dese bende kaç mhz hızda çalışıyor derim
bunun gpu modeli nedir diye sorarım maksat pislik olsun havaları sönsün![]()
Fena pislik bir insansın sen dostoom 
Bağa inanKime inanayım peki?
![]()
s6 ilk çıktığı zaman büyük bir teknosa mağazasında bakıyordum eleman hemen koştu yanıma işte başlaı 16 kamera var diye bende öylesine sony de 20 var dedim
eleman bana diyor sony yalan söylüyor o sanal kamera 20mp kamera yok sony de![]()

İyi geceler bro. Nasılsın?iyi geceler
hindiyi özledim keşke yemeseydiniz keratayıİyi geceler bro. Nasılsın?

Boğmasaydın yiyemeyecektikhindiyi özledim keşke yemeseydiniz keratayı![]()

yemeyi planlamasaydınız boğmayacaktımBoğmasaydın yiyemeyecektik![]()

Çok dikkat çekmeseydi yemeyi planlamayacaktıkyemeyi planlamasaydınız boğmayacaktım![]()

üye olmasaydı çok dikkat çekmeyecektiÇok dikkat çekmeseydi yemeyi planlamayacaktık![]()

Eee olmasaydıüye olmasaydı çok dikkat çekmeyecekti![]()

Eee olmasaydı![]()

Suçu hindiye yıktık
devamını getiremedin benim hazır kozlarım vardı
maxicepi görmeseydi üye olmazdı
sonra da interneti olmasaydı maxicepi görmezdi
her zaman 2 adım ilerisini düşün![]()

Elemanlar da çok bilgili canım.s6 ilk çıktığı zaman büyük bir teknosa mağazasında bakıyordum eleman hemen koştu yanıma işte başlaı 16 kamera var diye bende öylesine sony de 20 var dedim
eleman bana diyor sony yalan söylüyor o sanal kamera 20mp kamera yok sony de![]()

Cumartesinin yerini tutamazEn sevdiğim gündür Pazar. Candır o can![]()