normal ile kötü arasında bir yerlerdeyim iyi değilİyidir. Sen?![]()

Aleyküm selam iyi geceler.Selamınaleyküm dostler iyi geceler
SM-N930F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
nedennormal ile kötü arasında bir yerlerdeyim iyi değil![]()

bu yıl ne olduysa apartta internet çok kötü olmuş onunla uğraşıyorum anlatılmaz derecede kötü olmuşAleyküm selam iyi geceler.
neden![]()

Kötüye daha yakın bir orta halmiş kardeşbu yıl ne olduysa apartta internet çok kötü olmuş onunla uğraşıyorum anlatılmaz derecede kötü olmuş
üstüne 1 hafta önce klavyeme su döktüm ve klavye bozuldu elimde ki harici klavye de tuşları çok sert elim ağrıyor yazı yazarken
Yarın yaptıracağım klavyeyi ama bana 90 liraya patlayacak![]()

sözde 2mb hız ( akşam 5 den sonra 1.5 anca geliyor ve neti kullanamıyoruz resmen ) 0.05mb ( 5kb upload hızı ) ile ne diyeyim kiKötüye daha yakın bir orta halmiş kardeş
Allah sabır versin ben olsam masayı kırmıştım![]()

Dalga mı geçiyorlarsözde 2mb hız ( akşam 5 den sonra 1.5 anca geliyor ve neti kullanamıyoruz resmen ) 0.05mb ( 5kb upload hızı ) ile ne diyeyim ki![]()

eleman çağırmışlar yarın gelir umarım gelsin ben konuşacağım anlatacağım gerekirse ne yapması gerektiğini de ben söyleyeceğim düzeltsinler adamı hasta etmesinler o kadar para döküyoruz apartaDalga mı geçiyorlar
Allah sabır versin gerçekten...

Böyle gülüyorsun şimdi ama inşallah yarın elemana dalmazsıneleman çağırmışlar yarın gelir umarım gelsin ben konuşacağım anlatacağım gerekirse ne yapması gerektiğini de ben söyleyeceğim düzeltsinler adamı hasta etmesinler o kadar para döküyoruz aparta
o kadar para veriyorum yetmezmiş gibi birde kendime özel hat mı çekeyim illa![]()

Aleyküm selam hindiSelamun Aleyküm
Nasılsın?Böyle gülüyorsun şimdi ama inşallah yarın elemana dalmazsın
Aleyküm selam hindi
Bazen bana da oluyor ya şarj bitecek ya da göz kapaklarımıza fil oturacak başka çaresi yokGece yatmadan 2 dakika oraya buraya bakayım dedim neredeyse 2 saattir telefonu bırakamıyorum, yardım [emoji52]
D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hamdolsun sen?Nasılsın?
en sinir olduğum nokta o elemanlar sanki kendileri çok biliyor gibi davranıp karşı taraftaki kişiyi normal sıradan internete girip çıkan birisi olarak görmesi beni deli ediyorBöyle gülüyorsun şimdi ama inşallah yarın elemana dalmazsın
Aleyküm selam hindi

Hamd olsunBazen bana da oluyor ya şarj bitecek ya da göz kapaklarımıza fil oturacak başka çaresi yok
Hamdolsun sen?
Ukala olanlar var hatta öyleki biliyorum kardeşim dersin olsun ben yine de anlatayım deren sinir olduğum nokta o elemanlar sanki kendileri çok biliyor gibi davranıp karşı taraftaki kişiyi normal sıradan internete girip çıkan birisi olarak görmesi beni deli ediyor![]()

Geç kaldın. Nerelerde takıldın?Hamd olsun

Kurtla konuşuyordumUkala olanlar var hatta öyleki biliyorum kardeşim dersin olsun ben yine de anlatayım der
Geç kaldın. Nerelerde takıldın?![]()

Ona inanma seni yiyecekKurtla konuşuyordum![]()

Bu ukala mevzusunu en fazla teknosa vatan bimeks vb teknoloji mağazalarında yaşıyorum. Özellikle de telefon bölümüyle ilgilenen çalışanlar. Gerçi adamlarda haklılar günde yüz kişi telefon için gelse bunlardan 90 tanesi telefonlardan anlamıyor. Çalışan eleman da onlara çok önemli bilgilermiş gibi 13 kamera 2 ram full hd ekran diyerek yetiniyor. Ben her gittiğim mağazada cihaz bakarken eleman gelip bana şöyle kamera var dediği zaman kamera lens modelini sorarım ( kendim bildiğim halde ) ram 2gb dese bende kaç mhz hızda çalışıyor derimUkala olanlar var hatta öyleki biliyorum kardeşim dersin olsun ben yine de anlatayım der![]()

Kime inanayım peki?Ona inanma seni yiyecek![]()

Bu ukala mevzusunu en fazla teknosa vatan bimeks vb teknoloji mağazalarında yaşıyorum. Özellikle de telefon bölümüyle ilgilenen çalışanlar. Gerçi adamlarda haklılar günde yüz kişi telefon için gelse bunlardan 90 tanesi telefonlardan anlamıyor. Çalışan eleman da onlara çok önemli bilgilermiş gibi 13 kamera 2 ram fu ll hd ekran diyerek yetiniyor. Ben her gittiğim mağazada cihaz bakarken eleman gelip bana şöyle kamera var dediği zaman kamera lens modelini sorarım ( kendim bildiğim halde ) ram 2gb dese bende kaç mhz hızda çalışıyor derim
bunun gpu modeli nedir diye sorarım maksat pislik olsun havaları sönsün![]()