Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!
Sponsorlu Bağlantılar
Marco Laren
Üye
iyi geceler arkadaşlar :
mürteza16
Üye
İyi geceler maxicep ahalisi.
The Pancar
Üye
Hepinizi maxicep sohpet oyun cafeye bekleriz cok zevkli
Karavelaa
Üye
Naber gececilerr
The Pancar
Üye
Karavelaa Profilini neden kapattın
Karavelaa
Üye
Derken
Karavelaa
Üye
Ben birşey kapatmadım
mürteza16
Üye
Gün ve karanlık gibi aşık olalım istiyorum. Birimiz uyuduğunda diğeri onun üstünü örtsün.
"Kim sen olamıyor. Senin gibi narin ve sevgili... Bir ben sevemiyorum. Kimi sevsem arkadaşlarım seviyor oluyor. Üzülüyorum, özlüyorum."
Neisseria.Ps
Üye
İyi geceler, telefonumu 6 gün içinde 2. kez aynı nedenden bozdum, bu sefer kurtarmakla uğraşmayıp direk sıfırlayacağım sanırım. Var mı konuşacak birşeyler
İyi geceler, telefonumu 6 gün içinde 2. kez aynı nedenden bozdum, bu sefer kurtarmakla uğraşmayıp direk sıfırlayacağım sanırım. Var mı konuşacak birşeyler
Ben sebep saymaya kalksam sabaha zor biter. Genel anlamda geceler ilham kaynağım. Geceyi uykuyla geçirirsem kahroluyorum. Geceleri içimden geleni yazıyorum.
İyi geceler, telefonumu 6 gün içinde 2. kez aynı nedenden bozdum, bu sefer kurtarmakla uğraşmayıp direk sıfırlayacağım sanırım. Var mı konuşacak birşeyler [emoji14]c: