İyi geceler Konu ramazanda canlansa bari Karınca yuvası gibi olur.:D
Karavelaa Üye 0MG90' Alıntı: İyi geceler Konu ramazanda canlansa bari Genişletmek için tıkla ... Karınca yuvası gibi olur.
0MG90' Alıntı: İyi geceler Konu ramazanda canlansa bari Genişletmek için tıkla ... Karınca yuvası gibi olur.
mürteza16 Üye 0MG90' Alıntı: İyi geceler Konu ramazanda canlansa bari Genişletmek için tıkla ... İnşaallah.
wpfurkan Üye 0MG90' Alıntı: Sonunda GTA V indi, oynadım, rahatladım Genişletmek için tıkla ... Ben 60gb'yi indirmeye başlasam valla 1 aya zor biter ha birde arada internet çökerse olur 1 aydan 1 sene. İnternet hızın ne kadar?
0MG90' Alıntı: Sonunda GTA V indi, oynadım, rahatladım Genişletmek için tıkla ... Ben 60gb'yi indirmeye başlasam valla 1 aya zor biter ha birde arada internet çökerse olur 1 aydan 1 sene. İnternet hızın ne kadar?
0MG90 Üye wpfurkan' Alıntı: Ben 60gb'yi indirmeye başlasam valla 1 aya zor biter ha birde arada internet çökerse olur 1 aydan 1 sene. İnternet hızın ne kadar? Genişletmek için tıkla ... Bende 3 gün evde yoktum o hariç 4-5 günde aralıksız indi, 8mbit
wpfurkan' Alıntı: Ben 60gb'yi indirmeye başlasam valla 1 aya zor biter ha birde arada internet çökerse olur 1 aydan 1 sene. İnternet hızın ne kadar? Genişletmek için tıkla ... Bende 3 gün evde yoktum o hariç 4-5 günde aralıksız indi, 8mbit
wpfurkan Üye 0MG90' Alıntı: Bende 3 gün evde yoktum o hariç 4-5 günde aralıksız indi, 8mbit Genişletmek için tıkla ... Benimki şuanda 1mbit Yani 5 günü 8'e çarparsak oldu 40 gün
0MG90' Alıntı: Bende 3 gün evde yoktum o hariç 4-5 günde aralıksız indi, 8mbit Genişletmek için tıkla ... Benimki şuanda 1mbit Yani 5 günü 8'e çarparsak oldu 40 gün
0MG90 Üye wpfurkan' Alıntı: Benimki şuanda 1mbit Yani 5 günü 8'e çarparsak oldu 40 gün Genişletmek için tıkla ...
wpfurkan' Alıntı: Benimki şuanda 1mbit Yani 5 günü 8'e çarparsak oldu 40 gün Genişletmek için tıkla ...
Karavelaa Üye meyrock' Alıntı: Gececiler selamlar. Genişletmek için tıkla ... Ve alaykümselam kardeş.Hoşgeldin
Karavelaa Üye VAFTİZCİ' Alıntı: benimde gta5in 25gb i indi sadece napicam bilmiuom Genişletmek için tıkla ... Turboya bas
VAFTİZCİ' Alıntı: benimde gta5in 25gb i indi sadece napicam bilmiuom Genişletmek için tıkla ... Turboya bas