Hayırlı geceler ben kaçar :bye: Sen burdamiydin ki :D Iyi geceler :bye2:
The Shadow Üye beytullah6767' Alıntı: Hayırlı geceler ben kaçar Genişletmek için tıkla ... Sen burdamiydin ki Iyi geceler
beytullah6767' Alıntı: Hayırlı geceler ben kaçar Genişletmek için tıkla ... Sen burdamiydin ki Iyi geceler
KingDroid Üye beytullah6767' Alıntı: Hayırlı geceler ben kaçar Genişletmek için tıkla ... yine bekleriz
beytullah6767 Üye The Shadow' Alıntı: La bu stockta sarj cok iyi gidiyo [emoji33] Yarim saattir tapatalktayim 52 den 46 ya dustu Genişletmek için tıkla ...
The Shadow' Alıntı: La bu stockta sarj cok iyi gidiyo [emoji33] Yarim saattir tapatalktayim 52 den 46 ya dustu Genişletmek için tıkla ...
The Shadow Üye beytullah6767' Alıntı: Önceden gidiyorum diyimde uyuya kalirsam haber vermeden gitmeyelim Genişletmek için tıkla ...
beytullah6767' Alıntı: Önceden gidiyorum diyimde uyuya kalirsam haber vermeden gitmeyelim Genişletmek için tıkla ...
KingDroid Üye beytullah6767' Alıntı: Önceden gidiyorum diyimde uyuya kalirsam haber vermeden gitmeyelim Genişletmek için tıkla ... fikir
beytullah6767' Alıntı: Önceden gidiyorum diyimde uyuya kalirsam haber vermeden gitmeyelim Genişletmek için tıkla ... fikir
Sucrofe Üye Benim şarj %32 ama en az 1 buçuk saat ekran süresini bile görür. EDIT: Nazar deydirdim la. Bi' anda %31'e düştü.
Benim şarj %32 ama en az 1 buçuk saat ekran süresini bile görür. EDIT: Nazar deydirdim la. Bi' anda %31'e düştü.
beytullah6767 Üye Sucrofe' Alıntı: Benim şarj %32 ama en az 1 buçuk saat ekran süresini bile görür. EDIT: Nazar deydirdim la. Bi' anda %31'e düştü. Genişletmek için tıkla ... Telefon ne
Sucrofe' Alıntı: Benim şarj %32 ama en az 1 buçuk saat ekran süresini bile görür. EDIT: Nazar deydirdim la. Bi' anda %31'e düştü. Genişletmek için tıkla ... Telefon ne
KingDroid Üye Sucrofe' Alıntı: Benim şarj %32 ama en az 1 buçuk saat ekran süresi garanti. bile görür. Genişletmek için tıkla ... Benim sarj tam doluyken surekli ekran acik kalirsa 5-6 saat dayaniyo
Sucrofe' Alıntı: Benim şarj %32 ama en az 1 buçuk saat ekran süresi garanti. bile görür. Genişletmek için tıkla ... Benim sarj tam doluyken surekli ekran acik kalirsa 5-6 saat dayaniyo
Sucrofe Üye beytullah6767' Alıntı: Telefon ne Genişletmek için tıkla ... LG G2. frknkrc44' Alıntı: Benim sarj tam doluyken surekli ekran acik kalirsa 5-6 saat dayaniyo Genişletmek için tıkla ...
beytullah6767' Alıntı: Telefon ne Genişletmek için tıkla ... LG G2. frknkrc44' Alıntı: Benim sarj tam doluyken surekli ekran acik kalirsa 5-6 saat dayaniyo Genişletmek için tıkla ...