Aleyküm Selam.
İhtiyar007 Üye SHS' Alıntı: Aleyküm selam nasılsınız? Genişletmek için tıkla ... İyiyim. Sen nasılsın ortak?
İhtiyar007 Üye Sucrofe' Alıntı: Aleyküm Selam, hayırlı geceler. Genişletmek için tıkla ... Naber Sucrofe?
SHS Üye Sucrofe' Alıntı: Şükür iyiyiz, sen nasılsın abi? Genişletmek için tıkla ... Bende şükür iyiyim nabün
SHS Üye İhtiyar007' Alıntı: İyiyim. Sen nasılsın ortak? Genişletmek için tıkla ... Bende iyiyim 0MG90' Alıntı: İyi geceler Genişletmek için tıkla ... Sanada
İhtiyar007' Alıntı: İyiyim. Sen nasılsın ortak? Genişletmek için tıkla ... Bende iyiyim 0MG90' Alıntı: İyi geceler Genişletmek için tıkla ... Sanada
Sucrofe Üye İhtiyar007' Alıntı: Naber Sucrofe? Genişletmek için tıkla ... SHS' Alıntı: Bende şükür iyiyim nabün Genişletmek için tıkla ... Aşk acısı, n'olsun ki be abi? Aynı işler. Sizi sormalı. 0MG90' Alıntı: İyi geceler Genişletmek için tıkla ... İyi geceler.
İhtiyar007' Alıntı: Naber Sucrofe? Genişletmek için tıkla ... SHS' Alıntı: Bende şükür iyiyim nabün Genişletmek için tıkla ... Aşk acısı, n'olsun ki be abi? Aynı işler. Sizi sormalı. 0MG90' Alıntı: İyi geceler Genişletmek için tıkla ... İyi geceler.
KingDroid Üye İhtiyar007' Alıntı: Televizyon izliyorum. Sen? Genişletmek için tıkla ... bende manitayla yazisiyom
Sucrofe Üye frknkrc44' Alıntı: bende manitayla yazisiyom Genişletmek için tıkla ... Taktik versen ya bana. Sevdiğim kıza ne yazsam sence?
frknkrc44' Alıntı: bende manitayla yazisiyom Genişletmek için tıkla ... Taktik versen ya bana. Sevdiğim kıza ne yazsam sence?
KingDroid Üye İhtiyar007' Alıntı: Televizyon izliyorum. Sen? Genişletmek için tıkla ... bende manitayla yazisiyom
SHS Üye frknkrc44' Alıntı: Ee nabün SHS Genişletmek için tıkla ... Aynı be ya sende var mı yeni bişey Discovery cihazımdan MaxiCep kullanılarak gönderildi
frknkrc44' Alıntı: Ee nabün SHS Genişletmek için tıkla ... Aynı be ya sende var mı yeni bişey Discovery cihazımdan MaxiCep kullanılarak gönderildi
KingDroid Üye Sucrofe' Alıntı: Taktik versen ya bana. Sevdiğim kıza ne yazsam sence? Genişletmek için tıkla ... Kalbini dinle biraz o ne diyosa onu yap
Sucrofe' Alıntı: Taktik versen ya bana. Sevdiğim kıza ne yazsam sence? Genişletmek için tıkla ... Kalbini dinle biraz o ne diyosa onu yap
İhtiyar007 Üye Sucrofe' Alıntı: Aşk acısı, n'olsun ki be abi? Aynı işler. Sizi sormalı. İyi geceler. Genişletmek için tıkla ... İyiyim çok şükür.
Sucrofe' Alıntı: Aşk acısı, n'olsun ki be abi? Aynı işler. Sizi sormalı. İyi geceler. Genişletmek için tıkla ... İyiyim çok şükür.