KingDroid
Üye
Bizde de kopekler senfoni orkestrasi kurmustulumba koktu sıcak

Binbir zorlukla gönderildi.
Bizde de kopekler senfoni orkestrasi kurmustulumba koktu sıcak

Binbir zorlukla göndermezsen bildirim gelir belki.Ben bildirim istiyorum ama

Canım çekti şimdi.tulumba koktu sıcak

Napayim binbir zorluk ayin 27'sine kadar devam edecek yapacak bisi yokBinbir zorlukla göndermezsen bildirim gelir belki.![]()
arka sokaktq imalathahesi varBizde de kopekler senfoni orkestrasi kurmus
Binbir zorlukla göndermezsen bildirim gelir belki.
Canım çekti şimdi.![]()
Aynen sen o imalathaneyi gorme bencearka sokaktq imalathahesi var

King crazy senin gercek kardesin olsaydi benim yazdigimi dogrudan ona aktarmak yerine ona daha duzgun bir sekilde yazarak anlatirdin sinirlenmemesi icin. Ki mal belli adama ne dersen de kapasitesi ve terbiyesi buna el veriyor oyle demen de bir sey farkettirmeyecekti. Sen hala gelmis burda bana kufurbazin tekini savunuyorsun. Arkadasin savunma demiyorum sonucta ama bari bana soyle yapsaydin deme. İkimiz de biliyoruz ki adam banli hesabiyla konusma girip yazilanlari okumadi. Ha bu arada senle barismamamin tek sebebi orda ettigin tek laf beni almadigin grubu acarken ettigin laf.Ban yediğinden dolayı sinirli olan adama en azından o cümleyi kullanmamalıydın. Seni bilmem ama ne kadar çabuk sinirlense de benim kardeşimden farksızdır KinG CrazY. Sana karşı her zaman bir saygım var, bunu bil. Foruma kaydolduğum zaman ilk sen bana sıcak davrandın, yardım ettin.
Bana kargoyla yollasan ya 5 kilo tulumba.arka sokaktq imalathahesi var

kokusu gelior sadeAynen sen o imalathaneyi gorme bence
Kokusu yeterkokusu gelior sade

King crazy senin gercek kardesin olsaydi benim yazdigimi dogrudan ona aktarmak yerine ona daha duzgun bir sekilde yazarak anlatirdin sinirlenmemesi icin. Ki mal belli adama ne dersen de kapasitesi ve terbiyesi buna el veriyor oyle demen de bir sey farkettirmeyecekti. Sen hala gelmis burda bana kufurbazin tekini savunuyorsun. Arkadasin savunma demiyorum sonucta ama bari bana soyle yapsaydin deme. İkimiz de biliyoruz ki adam banli hesabiyla konusma girip yazilanlari okumadi.
En azından mesaj attı sana ama cevap vermemişsin.olsada yesekKokusu yeter
Daha baska mesaj yazilmadi diyebilirdin. Forumdan cikti diyebilirdin. Daha sayiyim mi ?Ben söyledim zaten. "Fotoğrafını at" dedi, ne yapsaydım?![]()
Eğer mesajını görmesini istemiyorsan neden atıyorsun o mesajı? Kendin söylüyorsun bak. Banı kalktığı zaman foruma girip mesajını göremez miydi sanki?Daha baska mesaj yazilmadi diyebilirdin. Forumdan cikti diyebilirdin. Daha sayiyim mi ?
Aynen [emoji106]
Evet maaleseftartışmamı var la
Bani kalkinca yuzune de soylerdim zaten ogrenmek istiyorsa konusulanlari. Sen az once "ban yedigi icin sinirli olan bir adama o mesaji atmamaliydin" dedin, bende "oldugu gibi adama atman gerekmezdi mesaji o kadar sinirli oldugunu bile bile" dedim. Bani kalkinca mesaji gormesine gerek yoktu yani o kadar istekliyse ben ayni dille kendisine soylerdim gene.Eğer mesajını görmesini istemiyorsan neden atıyorsun o mesajı? Kendin söylüyorsun bak. Banı kalktığı zaman foruma girip mesajını göremez miydi sanki?