Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

Sponsorlu Bağlantılar

The Shadow

The Shadow

Üye
Ban yediğinden dolayı sinirli olan adama en azından o cümleyi kullanmamalıydın. Seni bilmem ama ne kadar çabuk sinirlense de benim kardeşimden farksızdır KinG CrazY. Sana karşı her zaman bir saygım var, bunu bil. Foruma kaydolduğum zaman ilk sen bana sıcak davrandın, yardım ettin.
King crazy senin gercek kardesin olsaydi benim yazdigimi dogrudan ona aktarmak yerine ona daha duzgun bir sekilde yazarak anlatirdin sinirlenmemesi icin. Ki mal belli adama ne dersen de kapasitesi ve terbiyesi buna el veriyor oyle demen de bir sey farkettirmeyecekti. Sen hala gelmis burda bana kufurbazin tekini savunuyorsun. Arkadasin savunma demiyorum sonucta ama bari bana soyle yapsaydin deme. İkimiz de biliyoruz ki adam banli hesabiyla konusma girip yazilanlari okumadi. Ha bu arada senle barismamamin tek sebebi orda ettigin tek laf beni almadigin grubu acarken ettigin laf.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: UpOneTR
Sucrofe

Sucrofe

Üye
King crazy senin gercek kardesin olsaydi benim yazdigimi dogrudan ona aktarmak yerine ona daha duzgun bir sekilde yazarak anlatirdin sinirlenmemesi icin. Ki mal belli adama ne dersen de kapasitesi ve terbiyesi buna el veriyor oyle demen de bir sey farkettirmeyecekti. Sen hala gelmis burda bana kufurbazin tekini savunuyorsun. Arkadasin savunma demiyorum sonucta ama bari bana soyle yapsaydin deme. İkimiz de biliyoruz ki adam banli hesabiyla konusma girip yazilanlari okumadi.

Ben söyledim zaten. "Fotoğrafını at" dedi, ne yapsaydım? :hmmm En azından mesaj attı sana ama cevap vermemişsin.

Sucrofe

Sucrofe

Üye
Daha baska mesaj yazilmadi diyebilirdin. Forumdan cikti diyebilirdin. Daha sayiyim mi ?
Eğer mesajını görmesini istemiyorsan neden atıyorsun o mesajı? Kendin söylüyorsun bak. Banı kalktığı zaman foruma girip mesajını göremez miydi sanki?

Enpatsu Shakugan

Enpatsu Shakugan

Üye
tartışmamı var la

KingDroid

KingDroid

Üye
Kilit ekranimi buna benzetebilsem keske

Binbir zorlukla gönderildi.

KingDroid

KingDroid

Üye
Aha bildirim geldi :)

Binbir zorlukla gönderildi.

The Shadow

The Shadow

Üye
Eğer mesajını görmesini istemiyorsan neden atıyorsun o mesajı? Kendin söylüyorsun bak. Banı kalktığı zaman foruma girip mesajını göremez miydi sanki?
Bani kalkinca yuzune de soylerdim zaten ogrenmek istiyorsa konusulanlari. Sen az once "ban yedigi icin sinirli olan bir adama o mesaji atmamaliydin" dedin, bende "oldugu gibi adama atman gerekmezdi mesaji o kadar sinirli oldugunu bile bile" dedim. Bani kalkinca mesaji gormesine gerek yoktu yani o kadar istekliyse ben ayni dille kendisine soylerdim gene.

Üst Alt