Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

Sponsorlu Bağlantılar

KingDroid

KingDroid

Üye
Alinti yapmayi unuttuk iyi mi :ehe

iPhone 6 ile gönderildi :ehe

Sucrofe

Sucrofe

Üye
Üzerine alınıyosan onu bilemem genel olarak söyledim ben onu. Evet dostlar kara günde belli oluyor. @Mr. Turk benim dostumdu nedensiz yere küfür yedi ve ben onun arkasında durdum. Hala da duruyorum...

Zaten KinG CrazY'nin yaptığı davranış hiç ama hiç doğru değil ama o mesaj konusundaki yazdığın cümle yüzünden çocuğu sinirlendirdin. En azından sadece "yanlış yaptı" falan diyebilirdin. Eğer gerçekten arkadaşın olsaydı onca mesajlarına cevap verirdin ve o cümleyi kullanmazdın. :kotu:
Niye ki ?

Sence? :hmmm
İyi geceler :bye2:

:bye2:

KingDroid

KingDroid

Üye
Tapatalk i s*k*m

Anil-D

Anil-D

Üye
tmm o köşede dursun pro

Sucrofe

Sucrofe

Üye
Burası iyi bir temizliğe çekilecek. :ehe

The Shadow

The Shadow

Üye
Zaten KinG CrazY'nin yaptığı davranış hiç ama hiç doğru değil ama o mesaj konusundaki yazdığın cümle yüzünden çocuğu sinirlendirdin. En azından sadece "yanlış yaptı" falan diyebilirdin. Eğer gerçekten arkadaşın olsaydı onca mesajlarına cevap verirdin ve o cümleyi kullanmazdın. :kotu:

Sence? :hmmm

:bye2:
En ufak bir durumda ana avrat saydıran adam benim arkadaşımı bırak muhattabım bile değildir...
biyere gitmedim la hiç bildirim gelmedi nedense bende dedim konuya hiçbişi yazmıyolar heralde :D
Bazen bende de oluyor öyle sinir bozucu bildirimler :kotu:

• Beğen
Tepkiler: UpOneTR
Sucrofe

Sucrofe

Üye
En ufak bir durumda ana avrat saydıran adam benim arkadaşımı bırak muhattabım bile değildir.
Ban yediğinden dolayı sinirli olan adama en azından o cümleyi kullanmamalıydın. Seni bilmem ama ne kadar çabuk sinirlense de benim kardeşimden farksızdır KinG CrazY. Sana karşı her zaman bir saygım var, bunu bil. Foruma kaydolduğum zaman ilk sen bana sıcak davrandın, yardım ettin.

• Beğen
Tepkiler: Anil-D

Üst Alt