Allah rahatlik versinBen yatıyorum iyi geceler
İyilik valla sen nabuunnabünüz

Üzerine alınıyosan onu bilemem genel olarak söyledim ben onu. Evet dostlar kara günde belli oluyor. @Mr. Turk benim dostumdu nedensiz yere küfür yedi ve ben onun arkasında durdum. Hala da duruyorum...
Sence?Niye ki ?
iPhone 6 ile gönderildi![]()

İyi geceler

biyere gitmedim la hiç bildirim gelmedi nedense bende dedim konuya hiçbişi yazmıyolar heraldeHicSen ? Nereye gittin la
![]()

Tapatalk in p*klugubiyere gitmedim la hiç bildirim gelmedi nedense bende dedim konuya hiçbişi yazmıyolar heralde![]()

Niye ki ?
yok la ben pcdeyimTapatalk in p*klugu
MaxicepApp ta da da bildirim gelmiyo :hayret:tmm o köşede dursun pro

En ufak bir durumda ana avrat saydıran adam benim arkadaşımı bırak muhattabım bile değildir...Zaten KinG CrazY'nin yaptığı davranış hiç ama hiç doğru değil ama o mesaj konusundaki yazdığın cümle yüzünden çocuğu sinirlendirdin. En azından sadece "yanlış yaptı" falan diyebilirdin. Eğer gerçekten arkadaşın olsaydı onca mesajlarına cevap verirdin ve o cümleyi kullanmazdın.
Sence?
![]()
Bazen bende de oluyor öyle sinir bozucu bildirimlerbiyere gitmedim la hiç bildirim gelmedi nedense bende dedim konuya hiçbişi yazmıyolar heralde![]()
Ara sira sayfayi yenile sen deyok la ben pcdeyim

evetMaxicepApp ta da da bildirim gelmiyo :hayret:
Ara sira sayfayi yenile sen de

Ban yediğinden dolayı sinirli olan adama en azından o cümleyi kullanmamalıydın. Seni bilmem ama ne kadar çabuk sinirlense de benim kardeşimden farksızdır KinG CrazY. Sana karşı her zaman bir saygım var, bunu bil. Foruma kaydolduğum zaman ilk sen bana sıcak davrandın, yardım ettin.En ufak bir durumda ana avrat saydıran adam benim arkadaşımı bırak muhattabım bile değildir.
Ben bildirim istiyorum ama

tulumba koktu sıcakBen bildirim istiyorum ama
Binbir zorlukla gönderildi.