Nabünuz?
007wolverine Üye 0MG90' Alıntı: İnternet yavaşlığı delirticek artık beni Genişletmek için tıkla ... hangi hat ve tarife?
0MG90' Alıntı: İnternet yavaşlığı delirticek artık beni Genişletmek için tıkla ... hangi hat ve tarife?
007wolverine Üye The Shadow' Alıntı: Dosya sıkıştırıyom. Sen ? Genişletmek için tıkla ... yatakta uzanıyorum.ne dosyası
The Shadow' Alıntı: Dosya sıkıştırıyom. Sen ? Genişletmek için tıkla ... yatakta uzanıyorum.ne dosyası
0MG90 Üye kavr' Alıntı: hangi hat ve tarife? Genişletmek için tıkla ... turkcell de şu an wifi'deyim. akk düzelmedi hala [emoji29]
kavr' Alıntı: hangi hat ve tarife? Genişletmek için tıkla ... turkcell de şu an wifi'deyim. akk düzelmedi hala [emoji29]
The Shadow Üye frknkrc44' Alıntı: Selamin aleykum Genişletmek için tıkla ... Aleykum selam kavr' Alıntı: yatakta uzanıyorum.ne dosyası Genişletmek için tıkla ... Oyun
frknkrc44' Alıntı: Selamin aleykum Genişletmek için tıkla ... Aleykum selam kavr' Alıntı: yatakta uzanıyorum.ne dosyası Genişletmek için tıkla ... Oyun
007wolverine Üye 0MG90' Alıntı: turkcell de şu an wifi'deyim. akk düzelmedi hala [emoji29] Genişletmek için tıkla ... evet AKK yı geçince işkence oluyor. 96 kbps sanırım.
0MG90' Alıntı: turkcell de şu an wifi'deyim. akk düzelmedi hala [emoji29] Genişletmek için tıkla ... evet AKK yı geçince işkence oluyor. 96 kbps sanırım.
KingDroid Üye kavr' Alıntı: evet AKK yı geçince işkence oluyor. 96 kbps sanırım. Genişletmek için tıkla ... Benimki 128 kbps
kavr' Alıntı: evet AKK yı geçince işkence oluyor. 96 kbps sanırım. Genişletmek için tıkla ... Benimki 128 kbps
KingDroid Üye kavr' Alıntı: niye? Genişletmek için tıkla ... Babam yine atar yapiyo bende tutar yapiyorum tartistik iste babamla
kavr' Alıntı: niye? Genişletmek için tıkla ... Babam yine atar yapiyo bende tutar yapiyorum tartistik iste babamla
007wolverine Üye frknkrc44' Alıntı: Benimki 128 kbps Genişletmek için tıkla ... evet o da olabilir zaten pek bir önemi yok o kadar 2-3 KB/s indirme oynar arada.
frknkrc44' Alıntı: Benimki 128 kbps Genişletmek için tıkla ... evet o da olabilir zaten pek bir önemi yok o kadar 2-3 KB/s indirme oynar arada.
KingDroid Üye kavr' Alıntı: evet o da olabilir zaten pek bir önemi yok o kadar 2-3 KB/s indirme oynar arada. Genişletmek için tıkla ... Evde kirdigim wifiyi kullandigim icin sorun yok
kavr' Alıntı: evet o da olabilir zaten pek bir önemi yok o kadar 2-3 KB/s indirme oynar arada. Genişletmek için tıkla ... Evde kirdigim wifiyi kullandigim icin sorun yok