KingDroid
Üye
Aosp nin statusbar stiliyle oynansa guzel durur aslindaAynenBizde de knox yok malum kabul etmiyor
AOSP forever![]()
Aosp nin statusbar stiliyle oynansa guzel durur aslindaAynenBizde de knox yok malum kabul etmiyor
AOSP forever![]()
Bilmiyorum ama bence touchwiz in statusbar ı hep bir adım daha önde.Aosp nin statusbar stiliyle oynansa guzel durur aslinda
Arkadaslar tek sorun download mode da yokO da iyi![]()
ama diger mode lar var fastboot(bootloader unlock) yapmiycam garanti gidiyoYa boyle olmasi iyi de siyah da hos durmuyo iste bide cok sade biraz suslu olsa nolurdu sankiBilmiyorum ama bence touchwiz in statusbar ı hep bir adım daha önde.
Fastboot la download mod kardeş sayılır ikisi de aynı işlemler için var zatenArkadaslar tek sorun download mode da yokama diger mode lar var fastboot(bootloader unlock) yapmiycam garanti gidiyo
Salla gitsin garantiyi her zaman söylediğim gibi her telefonun tek garantisi kullanıcıdır
Siyah iyidir benceYa boyle olmasi iyi de siyah da hos durmuyo iste bide cok sade biraz suslu olsa nolurdu sanki

S3 cü ne anlar stock tan

S3 cü ne anlar stock tan![]()
Sen ne anlarsın aosp den sizinkilerin hepsi bug dolu

Yoooo ne bugu söylede öğrenelimSen ne anlarsın aosp den sizinkilerin hepsi bug dolu
![]()
![]()
Getir la s4 minini bana istediğin aosp yi kurcam hele bi bug çıksın kendi ellerimleYoooo ne bugu söylede öğrenelim

Fastboot yapmadan impactor ile yapacam pc ye izin yok bide cok hantal pc o status bar ile de oynayacam ben fistik gibi simgeler koyacam root yaptiktan sonra fm radyoyu etkinlestirecem build.prop tan bide eksik dosyalari tamamlayacam fm radyo da olacak oh missFastboot la download mod kardeş sayılır ikisi de aynı işlemler için var zatenSalla gitsin garantiyi her zaman söylediğim gibi her telefonun tek garantisi kullanıcıdır
![]()
Siyah iyidir bence![]()
![]()
İyiFastboot yapmadan impactor ile yapacam pc ye izin yok bide cok hantal pc o status bar ile de oynayacam ben fistik gibi simgeler koyacam root yaptiktan sonra fm radyoyu etkinlestirecem build.prop tan bide eksik dosyalari tamamlayacam fm radyo da olacak oh miss
Potansiyel var en azından 
YokGetir la s4 minini bana istediğin aosp yi kurcam hele bi bug çıksın kendi ellerimle![]()

yine telefon muhabbeti![]()

E getir o zaman yoksa

Ya cakma telefonlarima root yapip swap ram yapiyodum oncedenİyiPotansiyel var en azından
![]()
onlara vroot ile yapardim buna da impactor ile yapacam insallah ama pc?