Başka konu yok mu :d: :no:
The Shadow Üye frknkrc44' Alıntı: Ya cakma telefonlarima root yapip swap ram yapiyodum onceden onlara vroot ile yapardim buna da impactor ile yapacam insallah ama pc? Genişletmek için tıkla ... Bulursun bi yolunu Önemli yapma potansiyeli emin ol
frknkrc44' Alıntı: Ya cakma telefonlarima root yapip swap ram yapiyodum onceden onlara vroot ile yapardim buna da impactor ile yapacam insallah ama pc? Genişletmek için tıkla ... Bulursun bi yolunu Önemli yapma potansiyeli emin ol
beytullah6767 Üye The Shadow' Alıntı: E getir o zaman yoksa Genişletmek için tıkla ... Kargoya veremmi
KingDroid Üye The Shadow' Alıntı: Bulursun bi yolunu Önemli yapma potansiyeli emin ol Genişletmek için tıkla ... Bana pc olmadan root programi bul beta olsa bile denerim
The Shadow' Alıntı: Bulursun bi yolunu Önemli yapma potansiyeli emin ol Genişletmek için tıkla ... Bana pc olmadan root programi bul beta olsa bile denerim
SHS Üye frknkrc44' Alıntı: Ya cakma telefonlarima root yapip swap ram yapiyodum onceden onlara vroot ile yapardim buna da impactor ile yapacam insallah ama pc? Genişletmek için tıkla ... Ben sana diyip pcsiz root programı: gingerbreak
frknkrc44' Alıntı: Ya cakma telefonlarima root yapip swap ram yapiyodum onceden onlara vroot ile yapardim buna da impactor ile yapacam insallah ama pc? Genişletmek için tıkla ... Ben sana diyip pcsiz root programı: gingerbreak
The Shadow Üye beytullah6767' Alıntı: Kargoya veremmi Genişletmek için tıkla ... Ver frknkrc44' Alıntı: Bana pc olmadan root programi bul beta olsa bile denerim Genişletmek için tıkla ... Bilmem karşılaşırsam atarım
beytullah6767' Alıntı: Kargoya veremmi Genişletmek için tıkla ... Ver frknkrc44' Alıntı: Bana pc olmadan root programi bul beta olsa bile denerim Genişletmek için tıkla ... Bilmem karşılaşırsam atarım
KingDroid Üye SHS' Alıntı: Ben sana diyip pcsiz root programı: gingerbreak Genişletmek için tıkla ... Android 4.2.2 icin degil o
SHS' Alıntı: Ben sana diyip pcsiz root programı: gingerbreak Genişletmek için tıkla ... Android 4.2.2 icin degil o
The Shadow Üye SHS' Alıntı: Ben sana diyip pcsiz root programı: gingerbreak Genişletmek için tıkla ...
SHS Üye frknkrc44' Alıntı: Android 4.2.2 icin degil o Genişletmek için tıkla ... Chainfire ya söyle yapsın JellyBreak
frknkrc44' Alıntı: Android 4.2.2 icin degil o Genişletmek için tıkla ... Chainfire ya söyle yapsın JellyBreak
KingDroid Üye SHS' Alıntı: Chainfire ya söyle yapsın Genişletmek için tıkla ... Adamlar benim romun guvenligini gorunce vazgecer kesin
SHS' Alıntı: Chainfire ya söyle yapsın Genişletmek için tıkla ... Adamlar benim romun guvenligini gorunce vazgecer kesin
The Shadow Üye CaptainPrice.' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... Çok düşünceli gördüm seni SHS' Alıntı: Chainfire ya söyle yapsın JellyBreak Genişletmek için tıkla ... frknkrc44' Alıntı: Adamlar benim romun guvenligini gorunce vazgecer kesin Genişletmek için tıkla ... Chainfire vazgeçmez
CaptainPrice.' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... Çok düşünceli gördüm seni SHS' Alıntı: Chainfire ya söyle yapsın JellyBreak Genişletmek için tıkla ... frknkrc44' Alıntı: Adamlar benim romun guvenligini gorunce vazgecer kesin Genişletmek için tıkla ... Chainfire vazgeçmez
SHS Üye frknkrc44' Alıntı: Adamlar benim romun guvenligini gorunce vazgecer kesin Genişletmek için tıkla ... ne telefonmuş seninki
frknkrc44' Alıntı: Adamlar benim romun guvenligini gorunce vazgecer kesin Genişletmek için tıkla ... ne telefonmuş seninki
The Shadow Üye SHS' Alıntı: ne telefonmuş seninki Genişletmek için tıkla ... Knox 10.0 var CaptainPrice.' Alıntı: Genişletmek için tıkla ...
SHS' Alıntı: ne telefonmuş seninki Genişletmek için tıkla ... Knox 10.0 var CaptainPrice.' Alıntı: Genişletmek için tıkla ...
KingDroid Üye The Shadow' Alıntı: Çok düşünceli gördüm seni Chainfire vazgeçmez Genişletmek için tıkla ... Bootloader kilitli ve acilirsa da geri alinamiyor kilit onceki surumde(B300) framaroot ise yariyomus ama bu surumde(B400) ise yaramadi
The Shadow' Alıntı: Çok düşünceli gördüm seni Chainfire vazgeçmez Genişletmek için tıkla ... Bootloader kilitli ve acilirsa da geri alinamiyor kilit onceki surumde(B300) framaroot ise yariyomus ama bu surumde(B400) ise yaramadi
KingDroid Üye SHS' Alıntı: ne telefonmuş seninki Genişletmek için tıkla ... Huawei y320-u10 b400 stock turkiye romu
SHS' Alıntı: ne telefonmuş seninki Genişletmek için tıkla ... Huawei y320-u10 b400 stock turkiye romu