Tamam be kalsın :zzz: :kop2: Anama yaptırırım o kadar çay getirdin ;)
SHS Üye İhtiyar007' Alıntı: Tamam be kalsın Genişletmek için tıkla ... Anama yaptırırım o kadar çay getirdin
The Shadow Üye frknkrc44' Alıntı: İyidir yaa knkimle muhabbet ederken saatin nasi gectigini anlamadim iste o uyudu baktim saate 1 olmus dedim bizimkiler muhabbet ediyodur gec kaldim dedim geldim Genişletmek için tıkla ... İyi frknkrc44' Alıntı: Bu gece benden yemek ziyafetiniz Genişletmek için tıkla ...
frknkrc44' Alıntı: İyidir yaa knkimle muhabbet ederken saatin nasi gectigini anlamadim iste o uyudu baktim saate 1 olmus dedim bizimkiler muhabbet ediyodur gec kaldim dedim geldim Genişletmek için tıkla ... İyi frknkrc44' Alıntı: Bu gece benden yemek ziyafetiniz Genişletmek için tıkla ...
İhtiyar007 Üye SHS' Alıntı: Anama yaptırırım o kadar çay getirdin Genişletmek için tıkla ... Umarım çok beklemeyiz
İhtiyar007 Üye frknkrc44' Alıntı: Bu gece menude icli kofte varr Genişletmek için tıkla ... Midem kazındı
SHS Üye frknkrc44' Alıntı: Bu gece menude icli kofte varr Genişletmek için tıkla ... Yapma bunu çok severim
KingDroid Üye İhtiyar007' Alıntı: @frknkrc44 Aleyküm selam. Hoş geldin. Genişletmek için tıkla ... Hos bulduk
SHS Üye İhtiyar007' Alıntı: Umarım çok beklemeyiz Genişletmek için tıkla ... anam dediki kalk kendin yap
Anil-D Üye frknkrc44' Alıntı: Bu gece menude icli kofte varr Genişletmek için tıkla ... guzel pismemis
İhtiyar007 Üye frknkrc44' Alıntı: Yetisemiyom bu gece size Genişletmek için tıkla ... Sen koş, biz seni bekleriz
The Shadow Üye frknkrc44' Alıntı: Ya pisti de flash isigi yandigi icin oyle cikmis iste Genişletmek için tıkla ... Niye kapatmadın flash ı
frknkrc44' Alıntı: Ya pisti de flash isigi yandigi icin oyle cikmis iste Genişletmek için tıkla ... Niye kapatmadın flash ı
İhtiyar007 Üye SHS' Alıntı: anam dediki kalk kendin yap Genişletmek için tıkla ... İhale yine sana kaldı
Anil-D Üye frknkrc44' Alıntı: Ya pisti de flash isigi yandigi icin oyle cikmis iste Genişletmek için tıkla ... himm alintilama özelligin kullansan ii olur
frknkrc44' Alıntı: Ya pisti de flash isigi yandigi icin oyle cikmis iste Genişletmek için tıkla ... himm alintilama özelligin kullansan ii olur