Selamin aleykum
SHS Üye Anil-D' Alıntı: olur meslegini yapiyormusun[emoji18] en son konuştuğumuz Genişletmek için tıkla ... değişik yeni pro yok ama ne konuştuydukki ben okuyorum ünide 2.sınıfa geçtim
Anil-D' Alıntı: olur meslegini yapiyormusun[emoji18] en son konuştuğumuz Genişletmek için tıkla ... değişik yeni pro yok ama ne konuştuydukki ben okuyorum ünide 2.sınıfa geçtim
SHS Üye The Shadow' Alıntı: Ne secret i ? Genişletmek için tıkla ... Kitap vardı ya bişeyi çok istersen olur diyodu
The Shadow' Alıntı: Ne secret i ? Genişletmek için tıkla ... Kitap vardı ya bişeyi çok istersen olur diyodu
Anil-D Üye SHS' Alıntı: değişik yeni pro yok ama ne konuştuydukki ben okuyorum ünide 2.sınıfa geçtim Genişletmek için tıkla ... biliyorum hemsirelik doktorlukmu dilmiydi :himm[emoji18] yanlışmi hatirliyom
SHS' Alıntı: değişik yeni pro yok ama ne konuştuydukki ben okuyorum ünide 2.sınıfa geçtim Genişletmek için tıkla ... biliyorum hemsirelik doktorlukmu dilmiydi :himm[emoji18] yanlışmi hatirliyom
SHS Üye İhtiyar007' Alıntı: Sen yaparsın o zaman helvayı Önemli değil Genişletmek için tıkla ... Zehirlenmeni istemem
İhtiyar007' Alıntı: Sen yaparsın o zaman helvayı Önemli değil Genişletmek için tıkla ... Zehirlenmeni istemem
The Shadow Üye SHS' Alıntı: Kitap vardı ya bişeyi çok istersen olur diyodu Genişletmek için tıkla ... Yalan o
SHS Üye Anil-D' Alıntı: biliyorum hemsirelik doktorlukmu dilmiydi :himm[emoji18] yanlışmi hatirliyom Genişletmek için tıkla ... evet doğru hatırlıyon inşallah bitirirsek başlayacaz mesleğe
Anil-D' Alıntı: biliyorum hemsirelik doktorlukmu dilmiydi :himm[emoji18] yanlışmi hatirliyom Genişletmek için tıkla ... evet doğru hatırlıyon inşallah bitirirsek başlayacaz mesleğe
The Shadow Üye frknkrc44' Alıntı: Bu gece biraz geciktim Genişletmek için tıkla ... Sorun değil Daha önce hep çok erken geliyodun eşitlenmiştir
frknkrc44' Alıntı: Bu gece biraz geciktim Genişletmek için tıkla ... Sorun değil Daha önce hep çok erken geliyodun eşitlenmiştir
SHS Üye frknkrc44' Alıntı: Bu gece biraz geciktim Genişletmek için tıkla ... bi daha olmasın şaka şaka gelmen yeter
frknkrc44' Alıntı: Bu gece biraz geciktim Genişletmek için tıkla ... bi daha olmasın şaka şaka gelmen yeter
Anil-D Üye SHS' Alıntı: evet doğru hatırlıyon inşallah bitirirsek başlayacaz mesleğe Genişletmek için tıkla ... kolay kolay unutmam[emoji6]
SHS' Alıntı: evet doğru hatırlıyon inşallah bitirirsek başlayacaz mesleğe Genişletmek için tıkla ... kolay kolay unutmam[emoji6]
KingDroid Üye The Shadow' Alıntı: İdare eder. Sen nasılsın ? Genişletmek için tıkla ... İyidir yaa knkimle muhabbet ederken saatin nasi gectigini anlamadim iste o uyudu baktim saate 1 olmus dedim bizimkiler muhabbet ediyodur gec kaldim dedim geldim
The Shadow' Alıntı: İdare eder. Sen nasılsın ? Genişletmek için tıkla ... İyidir yaa knkimle muhabbet ederken saatin nasi gectigini anlamadim iste o uyudu baktim saate 1 olmus dedim bizimkiler muhabbet ediyodur gec kaldim dedim geldim