Aleyküm selam :) Oo adam burdaymis ben senle bayadir gorusmuyorum ya e hayat nasil[emoji18]
Anil-D Üye SHS' Alıntı: Aleyküm selam Genişletmek için tıkla ... Oo adam burdaymis ben senle bayadir gorusmuyorum ya e hayat nasil[emoji18]
SHS' Alıntı: Aleyküm selam Genişletmek için tıkla ... Oo adam burdaymis ben senle bayadir gorusmuyorum ya e hayat nasil[emoji18]
SHS Üye Anil-D' Alıntı: Oo adam burdaymis ben senle bayadir gorusmuyorum ya e hayat nasil[emoji18] Genişletmek için tıkla ... hayat aynı işte bayat sende ne var ne yok ok
Anil-D' Alıntı: Oo adam burdaymis ben senle bayadir gorusmuyorum ya e hayat nasil[emoji18] Genişletmek için tıkla ... hayat aynı işte bayat sende ne var ne yok ok
Anil-D Üye SHS' Alıntı: hayat aynı işte bayat sende ne var ne yok ok Genişletmek için tıkla ... Bende bir gun mutlu bir gun kelek atanlar bir gun uzgun gecti
SHS' Alıntı: hayat aynı işte bayat sende ne var ne yok ok Genişletmek için tıkla ... Bende bir gun mutlu bir gun kelek atanlar bir gun uzgun gecti
İhtiyar007 Üye Anil-D' Alıntı: Bende bir gun mutlu bir gun kelek atanlar bir gun uzgun gecti Genişletmek için tıkla ... Geçmiş olsun
Anil-D' Alıntı: Bende bir gun mutlu bir gun kelek atanlar bir gun uzgun gecti Genişletmek için tıkla ... Geçmiş olsun
SHS Üye Anil-D' Alıntı: Bende bir gun mutlu bir gun kelek atanlar bir gun uzgun gecti Genişletmek için tıkla ... baya hareketli
Anil-D' Alıntı: Bende bir gun mutlu bir gun kelek atanlar bir gun uzgun gecti Genişletmek için tıkla ... baya hareketli
SHS Üye The Shadow' Alıntı: Evet Genişletmek için tıkla ... Nası bildim ama İhtiyar007' Alıntı: Kahin Genişletmek için tıkla ... ne sandın
The Shadow' Alıntı: Evet Genişletmek için tıkla ... Nası bildim ama İhtiyar007' Alıntı: Kahin Genişletmek için tıkla ... ne sandın
İhtiyar007 Üye Eduardo58' Alıntı: Selamınaleyküm herkese iyi akşamlar. Genişletmek için tıkla ... Aleyküm selam. İyi geceler.
Eduardo58' Alıntı: Selamınaleyküm herkese iyi akşamlar. Genişletmek için tıkla ... Aleyküm selam. İyi geceler.