Sen bastonla gelene kadar soğuyacaktı yazık olmasın dedim :sirit: :ehe
SHS Üye The Shadow' Alıntı: Sen bastonla gelene kadar soğuyacaktı yazık olmasın dedim Genişletmek için tıkla ...
The Shadow' Alıntı: Sen bastonla gelene kadar soğuyacaktı yazık olmasın dedim Genişletmek için tıkla ...
İhtiyar007 Üye İsmail' Alıntı: hojbulduk nassın emmi Genişletmek için tıkla ... Eyiyim sen nassıng yiğenim
SHS Üye Sucrofe' Alıntı: @KinG CrazY özlettirdi kendini. Genişletmek için tıkla ... souls nickli o değil miydi
Sucrofe' Alıntı: @KinG CrazY özlettirdi kendini. Genişletmek için tıkla ... souls nickli o değil miydi
The Shadow Üye Anil-D' Alıntı: Bi Selam Verdik demi Genişletmek için tıkla ... Aleyküm selam dedim ya.
The Shadow Üye Anil-D' Alıntı: Sen alma [emoji35] Genişletmek için tıkla ... Selam vermeyen ya da almayan bizden değildir. Ne olursa olsun.
Anil-D' Alıntı: Sen alma [emoji35] Genişletmek için tıkla ... Selam vermeyen ya da almayan bizden değildir. Ne olursa olsun.
Anil-D Üye The Shadow' Alıntı: Selam vermeyen ya da almayan bizden değildir. Ne olursa olsun. Genişletmek için tıkla ... Almasaydin [emoji35] Sana kizginim
The Shadow' Alıntı: Selam vermeyen ya da almayan bizden değildir. Ne olursa olsun. Genişletmek için tıkla ... Almasaydin [emoji35] Sana kizginim
The Shadow Üye Anil-D' Alıntı: Almasaydin [emoji35] Sana kizginim Genişletmek için tıkla ... Biliyorum. Ne yapabilirim ? Hiçbir şey kabul etmiyorsun ki
Anil-D' Alıntı: Almasaydin [emoji35] Sana kizginim Genişletmek için tıkla ... Biliyorum. Ne yapabilirim ? Hiçbir şey kabul etmiyorsun ki