Sucrofe
Üye
İçimden geçenleri tahmin edemezsin. Kendimi sevgilim tarafından acımasızca terkedilmiş hissettim.Yanlis alarm la D800 icinmis o![]()
İçimden geçenleri tahmin edemezsin. Kendimi sevgilim tarafından acımasızca terkedilmiş hissettim.Yanlis alarm la D800 icinmis o![]()
Ben yatar iyi geceler
Aziz Yıldırım : Bizi Galatasarayın Kotu Gidişi Şampiyon Yaptı | Bu Mesaj L925 Aracılığıyla Maxicep Windows Phone Uygulamasından Gonderildi

Sen bi yeri sikayet etmeden ben seni sikayet ederimmMahkemeyi şikayet edersem ?

Hakimler ve Savcılar Yüksek kuruluMahkemeyi şikayet edersem ?
Sa abiler kardeşler![]()
İyi gecelerNeyse ben kaçar.Keyifli forumlar![]()

Bence saydırıyordunİçimden geçenleri tahmin edemezsin. Kendimi sevgilim tarafından acımasızca terkedilmiş hissettim.

Kafası iyi değil bunun. Bize sarmayı gösterip canımızı çektirirsen böyle çarpılırsın.Mahkemeyi şikayet edersem ?

Allaha şükür iyiyim sen nasılsınaleyküm selam nasılsın ?
Kafası iyi değil bunun. Bize sarmayı gösterip canımızı çektirirsen böyle çarpılırsın.![]()

Hakimler ve Savcılar Yüksek kurulu
Allaha şükür iyiyim sen nasılsın

AllahHakimler ve Savcılar Yüksek kurulu nu şikayet edersem ?
Seni gördüm daha iyi oldum![]()
Ben seni sikayet edersem yargıtayaHakimler ve Savcılar Yüksek kurulu nu şikayet edersem ?
Seni gördüm daha iyi oldum![]()
Kafası iyi değil bunun. Bize sarmayı gösterip canımızı çektirirsen böyle çarpılırsın.![]()

Ben @KinG CrazY yerine sorayım. Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu'nu şikayet edersem ne olacak peki?Hakimler ve Savcılar Yüksek kurulu
Dolapta iki tane zeytinyağlı biber dolması yedim ve sonuç açlığım yatıştı![]()
Oluyor böyle şeylerKafası iyi değil bunun. Bize sarmayı gösterip canımızı çektirirsen böyle çarpılırsın.![]()

Cok iyi geldiisinikırs (snikers) açlığını yok et
iyi geldimi abi ?