KingDroid
Üye
Kampanyamıza destek vererek kendini şikayet ettin mi? Sonrasına bakarız.![]()
Ozanı şikayet edersem ?

@The Shadow 'un verdiği xda linkine baktım ve 8 sayfa var. Kendisi de "ROM çeşitliliğiniz berbat" dedi bana.Nasıl yok la saftrih original android developmenta girsene benden çok rom var lanyanlış yere bakiyon sen
:
G2 Original Android Development'a bak. Mahdi Rom var o iyidir@The Shadow 'un verdiği xda linkine baktım ve 8 sayfa var. Kendisi de "ROM çeşitliliğiniz berbat" dedi bana.

bb iyi gecelerBen yatar iyi geceler
Aziz Yıldırım : Bizi Galatasarayın Kotu Gidişi Şampiyon Yaptı | Bu Mesaj L925 Aracılığıyla Maxicep Windows Phone Uygulamasından Gonderildi

Şeker yok ama tuz varSeker atmayi unutmusum![]()
![]()

Cihaz D-802 yalnız D-800 değil.G2 Original Android Development'a bak. Mahdi Rom var o iyidir![]()
İyi gecelerBen yatar iyi geceler
Aziz Yıldırım : Bizi Galatasarayın Kotu Gidişi Şampiyon Yaptı | Bu Mesaj L925 Aracılığıyla Maxicep Windows Phone Uygulamasından Gonderildi

Heyecanlandırdın la beni. G2'nin öyle ROM'u mu varmış.G2 Original Android Development'a bak. Mahdi Rom var o iyidir![]()
Konuşma grubumuza atsana linki, yarın bakarım.haa ozaman kötüymusCihaz D-802 yalnız D-800 değil.
İyi geceler![]()
Aleyküm selam.Sa abiler kardeşler![]()
Ben atmıştım onu sen etrafa bakınırkenŞeker yok ama tuz var![]()

Evett ekranin tuzuŞeker yok ama tuz var![]()

Yanlis alarm la D800 icinmis oHeyecanlandırdın la beni. G2'nin öyle ROM'u mu varmış.![]()
Konuşma grubumuza atsana linki, yarın bakarım.

Mahkeme.