Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Sucrofe

Sucrofe

Üye
Nasıl yok la saftrih original android developmenta girsene benden çok rom var lan :ohannes: yanlış yere bakiyon sen :ah:
@The Shadow 'un verdiği xda linkine baktım ve 8 sayfa var. Kendisi de "ROM çeşitliliğiniz berbat" dedi bana.

Serhan

Serhan

Üye
Hehe tabi ozanı ozana şikayet edersin :aha:

Aziz Yıldırım : Bizi Galatasarayın Kotu Gidişi Şampiyon Yaptı | Bu Mesaj L925 Aracılığıyla Maxicep Windows Phone Uygulamasından Gonderildi

• Beğen
Tepkiler: The Shadow
Serhan

Serhan

Üye
:D

Aziz Yıldırım : Bizi Galatasarayın Kotu Gidişi Şampiyon Yaptı | Bu Mesaj L925 Aracılığıyla Maxicep Windows Phone Uygulamasından Gonderildi

EmekHırsızı

EmekHırsızı

Üye
Serhan

Serhan

Üye
Ben yatar iyi geceler :eller:

Serhan

Serhan

Üye
:baybay:

EmekHırsızı

EmekHırsızı

Üye
Ben yatar iyi geceler :eller:

bb iyi geceler :)

• Beğen
Tepkiler: Serhan
Silinen Üye 988579

Silinen Üye 988579

Kapalı Hesap
Sa abiler kardeşler :p

Sucrofe

Sucrofe

Üye
G2 Original Android Development'a bak. Mahdi Rom var o iyidir :oke:
Heyecanlandırdın la beni. G2'nin öyle ROM'u mu varmış. :ehe :d: Konuşma grubumuza atsana linki, yarın bakarım.

EDIT: D-802 cihazım.

EmekHırsızı

EmekHırsızı

Üye
Neyse ben kaçar.Keyifli forumlar :bye:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt