Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

Sponsorlu Bağlantılar

Sucrofe

Sucrofe

Üye
Nasıl yok la saftrih original android developmenta girsene benden çok rom var lan :ohannes: yanlış yere bakiyon sen :ah:
@The Shadow 'un verdiği xda linkine baktım ve 8 sayfa var. Kendisi de "ROM çeşitliliğiniz berbat" dedi bana.

Serhan

Serhan

Üye
Hehe tabi ozanı ozana şikayet edersin :aha:

Aziz Yıldırım : Bizi Galatasarayın Kotu Gidişi Şampiyon Yaptı | Bu Mesaj L925 Aracılığıyla Maxicep Windows Phone Uygulamasından Gonderildi

• Beğen
Tepkiler: The Shadow
Serhan

Serhan

Üye
:D

Aziz Yıldırım : Bizi Galatasarayın Kotu Gidişi Şampiyon Yaptı | Bu Mesaj L925 Aracılığıyla Maxicep Windows Phone Uygulamasından Gonderildi

EmekHırsızı

EmekHırsızı

Üye
Serhan

Serhan

Üye
Ben yatar iyi geceler :eller:

Serhan

Serhan

Üye
:baybay:

EmekHırsızı

EmekHırsızı

Üye
Ben yatar iyi geceler :eller:

bb iyi geceler :)

• Beğen
Tepkiler: Serhan
Silinen Üye 988579

Silinen Üye 988579

Kapalı Hesap
Sa abiler kardeşler :p

Sucrofe

Sucrofe

Üye
G2 Original Android Development'a bak. Mahdi Rom var o iyidir :oke:
Heyecanlandırdın la beni. G2'nin öyle ROM'u mu varmış. :ehe :d: Konuşma grubumuza atsana linki, yarın bakarım.

EDIT: D-802 cihazım.

EmekHırsızı

EmekHırsızı

Üye
Neyse ben kaçar.Keyifli forumlar :bye:

Üst Alt