KinG CrazY
Üye
Evet ama benle ilgili bir şikayetin varsa yani haksızlık yapıyor vs diye benim bir üstüm olan kırmızı adminlere bırakırım şikayeti.
Peki kırmızı adminleri sikayet edersem ?
Evet ama benle ilgili bir şikayetin varsa yani haksızlık yapıyor vs diye benim bir üstüm olan kırmızı adminlere bırakırım şikayeti.
Yok abi zayıfım beb siz acıkın diye yapıyorum![]()

Telefonu sat.Beyler G2'nin ROM çeşitliliği berbat, n'apabilirim? Geliştiricilerden ricada mı bulunsam yoksa geliştiricilere küfür mü etsem bilemedim.

Derdin ne olum senin insanlarla.Peki kırmızı adminleri sikayet edersem ?
Var tabii ki deBeleş kahve yok mu?![]()

Beleş kahve yok mu?![]()

Benim profil resmi varr ekrana dudagini daya icBeleş kahve yok mu?![]()

Mahkemeye gidek o zaman her turlu haklı oluruz
Aziz Yıldırım : Bizi Galatasarayın Kotu Gidişi Şampiyon Yaptı | Bu Mesaj L925 Aracılığıyla Maxicep Windows Phone Uygulamasından Gonderildi
Telefon harika ama ROM çeşitliliği berbat. Diğer telefonum Android olursa xda'ya bakıp alacağım.Telefonu sat.![]()

www.maxicep.com/forum/konu/admini-admine-sikayet-etmek.895053/Peki kırmızı adminleri sikayet edersem ?
Ozan ilgilenirPeki kırmızı adminleri sikayet edersem ?
O zaman kendin rom yappTelefon harika ama ROM çeşitliliği berbat. Diğer telefonum Android olursa xda'ya bakıp alacağım.![]()
Kampanyamıza destek vererek kendini şikayet ettin mi? Sonrasına bakarız.Peki kırmızı adminleri sikayet edersem ?

Ben de varım kendimi şikayet edeceğim !
Nedeni ise daha lezzetli yemek fotosu atmadım

Konu silinmiş sanırım

Ozan ilgilenir
Çok zordur o işler.O zaman kendin rom yapp
Acı buBenim profil resmi varr ekrana dudagini daya ic![]()
.gif)
Mahkeme.Ozanı şikayet edersem ?
Acı buBenim profil resmi varr ekrana dudagini daya ic![]()
.gif)
Nasıl yok la saftrih original android developmenta girsene benden çok rom var lanTelefon harika ama ROM çeşitliliği berbat. Diğer telefonum Android olursa xda'ya bakıp alacağım.![]()
yanlış yere bakiyon sen
: