Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

Sponsorlu Bağlantılar

Jan

Jan

Üye
EyvAllah shadow :)

• Beğen
Tepkiler: The Shadow
007wolverine

007wolverine

Üye
ottoman abi nerelerde :hmmm

• Beğen
Tepkiler: Jan
Jan

Jan

Üye
Sizler nasılsınız arkadaşlar :) sıkıntı yok umarım sağlık sıhhat yerindedir inşAllah

KinG CrazY

KinG CrazY

Üye
King hayırdır nen var kardeşim =(

Bir kız var 2 senedir çook seviyorum ve 1 yıldır göremiyorum faceden bir kıza dedim bana facesini gösterdi ama kız çok güzel melek gibi bana bakmaz :( hatta beni hatırlamaz 1 sene aynı sınıftaydık sadece 1 kez sınıfta para veriliyordu orada konuşabildim bunları yazmak saçma ama onu görünce salaklaşıyorum

Çok seviyorum çok ama .... :(

• Beğen
Tepkiler: KingOfPiez
KingOfPiez

KingOfPiez

Üye
Kavr avatar uymadi bence sana

mürteza16

mürteza16

Üye
Twd sezon 1 kaç bölüm?

-Heisenberg-

-Heisenberg-

Üye
@The Shadow
-----
Sülüman izledim etkisindeyim <3 meryem uzerli
bunun bi sevgilisi vardı ondan sonra leylekler

007wolverine

007wolverine

Üye
Bir kız var 2 senedir çook seviyorum ve 1 yıldır göremiyorum faceden bir kıza dedim bana facesini gösterdi ama kız çok güzel melek gibi bana bakmaz :( hatta beni hatırlamaz 1 sene aynı sınıftaydık sadece 1 kez sınıfta para veriliyordu orada konuşabildim bunları yazmak saçma ama onu görünce salaklaşıyorum

1 sene boyunca sadece bir kere mi kunusabildin?

• Beğen
Tepkiler: KinG CrazY
KingOfPiez

KingOfPiez

Üye

Odev soraydin sinav ne zaman diyeydin sonra da muhabbeti baslatcaktin

• Beğen
Jan

Jan

Üye
Hmm önce bi araştır :) sevgilisi varmı yokmu varsa uzak dur sevilecek başka dolu kız var dünyada ;) hee baktın ki yok o zaman türlü jestler ile şaşırt onu bulunduğun yerden .. Bu kez sen onu değil o seni kovalayıp bulsun derim ben işi eğlenceye dök kardeşim sıkılıp darlan ma üzülme ;)

• Beğen

Üst Alt