ama kavur ma Neden ? :hmmm
Sucrofe Üye The Shadow' Alıntı: Selamun aleyküm Genişletmek için tıkla ... Aleyküm Selam ama benim selamımı almadın sanırım. [emoji4]
The Shadow' Alıntı: Selamun aleyküm Genişletmek için tıkla ... Aleyküm Selam ama benim selamımı almadın sanırım. [emoji4]
007wolverine Üye Sucrofe' Alıntı: Selamın Aleyküm, iyi geceler herkese. Genişletmek için tıkla ... aleykum selam Jan' Alıntı: Yüzbaşı oldum sonunda Genişletmek için tıkla ... tebrikler
Sucrofe' Alıntı: Selamın Aleyküm, iyi geceler herkese. Genişletmek için tıkla ... aleykum selam Jan' Alıntı: Yüzbaşı oldum sonunda Genişletmek için tıkla ... tebrikler
The Shadow Üye Sucrofe' Alıntı: Selamın Aleyküm, iyi geceler herkese. Genişletmek için tıkla ... Aleyküm selam. İyi geceler Sucrofe' Alıntı: Aleyküm Selam ama benim selamımı almadın sanırım. [emoji4] Genişletmek için tıkla ... Sabırlı ol net yavaş
Sucrofe' Alıntı: Selamın Aleyküm, iyi geceler herkese. Genişletmek için tıkla ... Aleyküm selam. İyi geceler Sucrofe' Alıntı: Aleyküm Selam ama benim selamımı almadın sanırım. [emoji4] Genişletmek için tıkla ... Sabırlı ol net yavaş