Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

Sponsorlu Bağlantılar

EmekHırsızı

EmekHırsızı

Üye
Öyle dememiştimde neyse saol :) Kız gideli yıllar oldu zaten aynı okulda değılız ilerde bi yolunu bulup bulucam onu takip ediyorum devamli

007wolverine

007wolverine

Üye
The Shadow

The Shadow

Üye
  • Beğen
Tepkiler: mürteza16
mürteza16

mürteza16

Üye
  • Beğen
Tepkiler: The Shadow
The Shadow

The Shadow

Üye
Haklısın. En sağlamı 18 yaşına kadar asla sevmeyeceksin. Sevsende açılmayacaksın.
Belki de. O zamanda tipsiz olabilirsin elbette ama özgüven biraz daha yerine oturmuş olur heralde. Ben de boş konuşuyorum gerçi yaşamadan bilemezsin ki...

• Beğen
mürteza16

mürteza16

Üye
Çünkü 18'e kadar olan ilişkiler geçicidir. Kalıcı istiyorsan en erkeni 18.
Belki de. O zamanda tipsiz olabilirsin elbette ama özgüven biraz daha yerine oturmuş olur heralde. Ben de boş konuşuyorum gerçi yaşamadan bilemezsin ki...
Kız tipe bakıyorsa ondan sevgi bekleyemessin. Kız seni seviyorsa her hâlinle sever.

• Beğen
Tepkiler: The Shadow
The Shadow

The Shadow

Üye
Çünkü 18'e kadar olan ilişkiler geçicidir. Kalıcı istiyorsan en erkeni 18.
Kız tipe bakıyorsa ondan sevgi bekleyemessin. Kız seni seviyorsa her hâlinle sever.
Orası öyle de tip de insanın kendine olan özgüvenini etkiliyor biraz da olsa. Kıvanç tatlıtuğ olsan hiç birine açılacağın zaman dilin tutulur mu ? :D

• Beğen
mürteza16

mürteza16

Üye
Neyse hayırlı Geceler. :bye2:

İhtiyar007

İhtiyar007

Üye
Onu koru mesela. Sevdiğini belli et. Karşısında cesur ol. Kıskan onu. Bir erkekle konuşuyorsa müdahale et. Bunlara tepki vermesse o da seni seviyordur. Bundan sonra açıl gitsin.
Sağol abi. Çok şükür iyiyim. :D Sen nasılsın? :hmmm
Ben de iyiyim çok şükür :D

SHS

SHS

Üye
Yatanlara iyi geceler :)

Necmati

Necmati

Üye
merabayın

007wolverine

007wolverine