Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

Sponsorlu Bağlantılar

EmekHırsızı

EmekHırsızı

Üye
örn neye el koyuyolar
bilgisayarıma, telefonuma

bugün elektirigi kesti babam komple şalteri indirdi gerçekten manyamışlar diye düşündüm.

kapi kolu kırıldı filan :D

neyse misafirler okumayin leyn

SoulsEagle

SoulsEagle

Üye

bugün elektirigi kesti babam komple şalteri indirdi gerçekten manyamışlar diye düşündüm.

kız annene sn de hep snn yüzünden çocuğu salıyosun peşime pcyi bozuyor diye kapıyı kitlemek zorunda kalıyom sonra kol kırılınca suçlu bn oluyom de :D

007wolverine

007wolverine

Üye

sana karsı kotu söz söylüyorlar mı?

EmekHırsızı

EmekHırsızı

Üye
SoulsEagle

SoulsEagle

Üye
birde öyle pcye filan el koyarsa biraz çık dışarı hava al hep evde mi duracaksın

EmekHırsızı

EmekHırsızı

Üye
birde öyle pcye filan el koyarsa biraz çık dışarı hava al hep evde mi duracaksın
bura biraz issiz bi site millet tatilde heralde hafif dağlık biyer. Oturan insanlarin çocuklarıda keko zaten full, kafayı sporla bozmuş daha sesi kalinlasmamis ezikler, Kari kiz pesinde koşuyolar hep namuz irz kalmadi arkadaş :D

SoulsEagle

SoulsEagle

Üye
bura biraz issiz bi site millet tatilde heralde hafif dağlık biyer. Oturan insanlarin çocuklarıda keko zaten fu ll, kafayı sporla bozmuş daha sesi kalinlasmamis ezikler, Kari kiz pesinde koşuyolar hep namuz irz kalmadi arkadaş :D
o zaman daha çok dolaş annenler evde durmanı istediği için pc yi geri verir ayrıca vermezlerse üzgünüm ama onlarda bir sorun olabilir çocuğun pislik adamlar varken sokakta geziyor ve buna izin veriyor durumuna düşerbirde bnm ailem olsa eğer haksızsalar bana bağırdıklarında kendimi savunur bnde onlara bağırırımherkese iyi geceler sn sonuna kadar haklısın

• Beğen
Tepkiler: kavr
007wolverine

007wolverine

Üye
o zaman daha çok dolaş annenler evde durmanı istediği için pc yi geri verir ayrıca vermezlerse üzgünüm ama onlarda bir sorun olabilir çocuğun pislik adamlar varken sokakta geziyor ve buna izin veriyor durumuna düşerbirde bnm ailem olsa eğer haksızsalar bana bağırdıklarında kendimi savunur bnde onlara bağırırımherkese iyi geceler sn sonuna kadar haklısın
:hmmm iyi geceler

007wolverine

007wolverine

Üye
Herkese iyi geceler :bye:

SHS

SHS

Üye
Helva ekmek yiyip geldim :D

EmekHırsızı

EmekHırsızı

Üye
bağırıyorumda ne kadsr etki ediyor bilmiom :D

The Shadow

The Shadow

Üye
Hayırlı geceler.

EmekHırsızı

EmekHırsızı

Üye
Selamın aleyküm hayırlı geceler :)

0MG90

0MG90

Üye