EmekHırsızı
Üye
bilgisayarıma, telefonumaörn neye el koyuyolar
bugün elektirigi kesti babam komple şalteri indirdi gerçekten manyamışlar diye düşündüm.
kapi kolu kırıldı filan

neyse misafirler okumayin leyn
bilgisayarıma, telefonumaörn neye el koyuyolar

kız annene sn de hep snn yüzünden çocuğu salıyosun peşime pcyi bozuyor diye kapıyı kitlemek zorunda kalıyom sonra kol kırılınca suçlu bn oluyom debilgisayarıma, telefonuma
bugün elektirigi kesti babam komple şalteri indirdi gerçekten manyamışlar diye düşündüm.
kapi kolu kırıldı filan

sana karsı kotu söz söylüyorlar mı?bilgisayarıma, telefonuma
kapi kolu kırıldı filan
dinleyenmi var sankikız annene sn de hep snn yüzünden çocuğu salıyosun peşime pcyi bozuyor diye kapıyı kitlemek zorunda kalıyom sonra kol kırılınca suçlu bn oluyom de![]()

hakaret bol yanisana karsı kotu söz söylüyorlar mı?
bura biraz issiz bi site millet tatilde heralde hafif dağlık biyer. Oturan insanlarin çocuklarıda keko zaten full, kafayı sporla bozmuş daha sesi kalinlasmamis ezikler, Kari kiz pesinde koşuyolar hep namuz irz kalmadi arkadaşbirde öyle pcye filan el koyarsa biraz çık dışarı hava al hep evde mi duracaksın

aynen kendini iyi hissettiğim yerde dur gez dolaş evin etrafindabirde öyle pcye filan el koyarsa biraz çık dışarı hava al hep evde mi duracaksın
o zaman daha çok dolaş annenler evde durmanı istediği için pc yi geri verir ayrıca vermezlerse üzgünüm ama onlarda bir sorun olabilir çocuğun pislik adamlar varken sokakta geziyor ve buna izin veriyor durumuna düşerbirde bnm ailem olsa eğer haksızsalar bana bağırdıklarında kendimi savunur bnde onlara bağırırımherkese iyi geceler sn sonuna kadar haklısınbura biraz issiz bi site millet tatilde heralde hafif dağlık biyer. Oturan insanlarin çocuklarıda keko zaten fu ll, kafayı sporla bozmuş daha sesi kalinlasmamis ezikler, Kari kiz pesinde koşuyolar hep namuz irz kalmadi arkadaş![]()
o zaman daha çok dolaş annenler evde durmanı istediği için pc yi geri verir ayrıca vermezlerse üzgünüm ama onlarda bir sorun olabilir çocuğun pislik adamlar varken sokakta geziyor ve buna izin veriyor durumuna düşerbirde bnm ailem olsa eğer haksızsalar bana bağırdıklarında kendimi savunur bnde onlara bağırırımherkese iyi geceler sn sonuna kadar haklısın
iyi gecelerbağırıyorumda ne kadsr etki ediyor bilmiomo zaman daha çok dolaş annenler evde durmanı istediği için pc yi geri verir ayrıca vermezlerse üzgünüm ama onlarda bir sorun olabilir çocuğun pislik adamlar varken sokakta geziyor ve buna izin veriyor durumuna düşerbirde bnm ailem olsa eğer haksızsalar bana bağırdıklarında kendimi savunur bnde onlara bağırırımherkese iyi geceler sn sonuna kadar haklısın