İhtiyar007
Üye
Fark ettim. İki bildirim gelmişti.Geçen sayfada bana nasılsın diye sormuştu. Üşendim bundan önceki sayfaya gitmeye. Senin alıntıyı düzenledim.![]()

Fark ettim. İki bildirim gelmişti.Geçen sayfada bana nasılsın diye sormuştu. Üşendim bundan önceki sayfaya gitmeye. Senin alıntıyı düzenledim.![]()

Bana alıntı bildirimi gelmiyor.Fark ettim. İki bildirim gelmişti.![]()

Bana etiket bildirimi gelmiyor.Bana alıntı bildirimi gelmiyor.![]()

Deniz tuzlu su olduğu için suyun yoğunluğu artıyor ve dolaylı olarakta kaldırma kuvveti de arttıyor ve böylelikle suyun üstünde durmakta kolay olunca havuzun tatlı suyuna karşı yüzmek daha kolay oluyor. Ben buralarda harcanıyorum abi.Ben 2 hafta denize gittim kendi kendime öğrendim siz de kursa gidin (boy mesafesinde yüzebiliyorum)
Çok sorun var sitde. Vbulletin'deyken ne güzeldi...Bana etiket bildirimi gelmiyor.![]()

EvetÇok sorun var sitde. Vbulletin'deyken ne güzeldi...![]()

Vbulletin güvenlik açıkları olan bir script.Çok sorun var sitde. Vbulletin'deyken ne güzeldi...![]()
O zamanlar sadece androidde takılırdım. O zamanlardan kalma android oyun ve uygulama'da post kasanların unutamayacağı birisiyim.

Ilk basta xenforo uzerine kurulsa belki ama vbulletinden sonra gecildigi icin ve hala eski sisteme ait kullandigimiz bazi seyler var bu yuzden hata bolVbulletin güvenlik açıkları olan bir script.
Xenforo vbulletin'e göre daha avantajlı.

Fişleme mi yaptın?O zamanlar sadece androidde takılırdım. O zamanlardan kalma android oyun ve uygulama'da post kasanların unutamayacağı birisiyim.![]()

Düzeltseler hataları xenforo çok iyi olur zaten. Tasarım bakımından üst düzeye sahip bir script.Vbulletin güvenlik açıkları olan bir script.
Xenforo vbulletin'e göre daha avantajlı.
O zamanlar sadece androidde takılırdım. O zamanlardan kalma android oyun ve uygulama'da post kasanların unutamayacağı birisiyim.![]()
Sikayet mi ettin la hepsini
Ilk basta ben de hep android bolumunde takilirdim sadece 
Ufak tefek aksaklıklar olabilir. Bu her sistem için böyledir. Yönetim düzeltilmesi için çaba sarf edecektir elbet.Ilk basta xenforo uzerine kurulsa belki ama vbulletinden sonra gecildigi icin ve hala eski sisteme ait kullandigimiz bazi seyler var bu yuzden hata bol![]()
Banlattım.Fişleme mi yaptın?![]()
Çoğu sadece uyarıyla yetindi. Beni o zaman mod yapsaydılar kuş uçurtmazdım androidde.ElbetteUfak tefek aksaklıklar olabilir. Bu her sistem için böyledir. Yönetim düzeltilmesi için çaba sarf edecektir elbet.
Duzeltilene kadar tapatalk 
Fişlemişsin işteBanlattım.Çoğu sadece uyarıyla yetindi. Beni o zaman mod yapsaydılar kuş uçurtmazdım androidde.

Şikayet etmedim. Admine pm attım.Sikayet mi ettin la hepsini
Ilk basta ben de hep android bolumunde takilirdim sadece
![]()

Banlattım.Çoğu sadece uyarıyla yetindi. Beni o zaman mod yapsaydılar kuş uçurtmazdım androidde.
Allahtan mesaj kasmamisim bi ara bende baslayacaktim
Banlatirdin valla 
Şimdi kasan çok. Bıraktım o işleri.Allahtan mesaj kasmamisim bi ara bende baslayacaktim
Banlatirdin valla
![]()

Adminlerle aram bu yüzden iyi. Çok muhabbetim var.diyorum artik.
![]()