İhtiyar007
Üye
Haydi bakalım inşallahiş güç yok sabah 5 te hepinizi açık bekliyorumkalkınca mesaj atayım bakayım
sanada

Haydi bakalım inşallahiş güç yok sabah 5 te hepinizi açık bekliyorumkalkınca mesaj atayım bakayım
sanada

Neden?hoşbulduk teşekkürlerlise konusunda kafam karışık

sayım yapacam ona göre kalkınHaydi bakalım inşallah![]()

Cuma gününe kadar lise tercihi yapacağım 370 puan aldım istanbulda neredeyse 50 tane anadolu lisesi var ama tek otobüs ile gidilebilen 9 lise var kafamı hangi taşlara vurayım bençok stres li insan kafayı yiyecek gibi oluyor acaba 500 puan alanlar ne yapıyodur
Bu arada iyi geceler Saygıdeğer Abilerim,Ablalarım gidin yatın zıbarın
isterseniz bugün yaşadığınız olayları anlatın
bu sabah kansızlık testi için 2 tüp kan aldılar nasıl bir iş bende anlamadım
3 senedir sap gibi duruyorum ilk öpücük gibi ergensi kavramları yaşayamadım aslında çıkabileceğim kızlar var da sevdiğim kız yok olsa bile kız beni beğenmiyor arkadaş
onun dışında aklıma bir şey gelmiyor şu anda dinlediğim şarkıyı paylaşayım dinleyin ve sohbet edelim
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınızTürkçe Rap gelişsin![]()

sanki kızları fazla dert etmişsininsan daha önceki lise ve günlük kısım konusundaki mesajımı alıntı yapar tüh sizin gibi dost olmaz olsun![]()

Beni yaz listeyesayım yapacam ona göre kalkın![]()

Nasıl yardımcı olabiliriz?burada yazıyordu![]()

sanki kızları fazla dert etmişsin![]()
Ben de özledim ben de.Spikerin "Alex topun gerisinde. Alex kaleye gözlerini dikti. Alex Alex Alexxxxx ve goooolllll" demesini sadece ben mi özledim?![]()
kimse cevap yazmadığına göreSpikerin "Alex topun gerisinde. Alex kaleye gözlerini dikti. Alex Alex Alexxxxx ve goooolllll" demesini sadece ben mi özledim?![]()
Spikerin "Alex topun gerisinde. Alex kaleye gözlerini dikti. Alex Alex Alexxxxx ve goooolllll" demesini sadece ben mi özledim?![]()

Ben yazdımkimse cevap yazmadığına göre

sevgiyi her zaman yaşıyorsundur sadece sevgilin olunca değildert değil de şimdiye kadar doğru düzgün sevgilim olmadı sevgi gibi duygular yaşamak istiyorum
hayıııııııııııııııııııııııırrrrr saniye farkla bndn önceBen yazdım![]()

Kaleci(ler).kaleci özlememiştir o kesin de![]()
Önce tip olacak. Saçları dik, kekoluk yapma. Kızlarla iyi geçin. Facebook'ta profil resimlerini laykla. Ama çokta yavşama, adın çıkar. Aşık olduğun kızı şımartma, seni elinde sanar. Peşini de bırakma.dert değil de şimdiye kadar doğru düzgün sevgilim olmadı sevgi gibi duygular yaşamak istiyorum
Nasıl yardımcı olabiliriz?![]()
Hızlı olacaksın.sevgiyi her zaman yaşıyorsundur sadece sevgilin olunca değil
hayıııııııııııııııııııııııırrrrr saniye farkla bndn önce![]()