nt hızım 96 kbps ve pcden giriyom@İsmail naber, beğenip kaçma![]()
güvenilmez bu nete
8 ağustosa kadar lise tercihi yapacağım kafam çok karışık 368 aldım %22 lik dilimdeyim 13-14 tane anadolu lisesi var güzel ama kafam çok karışık bilgisayar mühendisi olup türkiyenin bilgisayar,telefon markasını yapmayı planlıyorum ama matematik dersini sevmiyorum genelde 3-4 alıyorum sonra bir tarafta da Türkiyenin otomobilini yapmak dürtüyor ve bir de rallici olmak istiyorum
en sonunda amele olurum heralde 

Hayırlı gecelerOy oy kimler var burada Allahın yarattığı en mükemmel varlık insanlar tabi . hayırlı geceler dostlar

MerhabaMerhaba arkadaşlar,Abiler,Ablalar8 ağustosa kadar lise tercihi yapacağım kafam çok karışık 368 aldım %22 lik dilimdeyim 13-14 tane anadolu lisesi var güzel ama kafam çok karışık bilgisayar mühendisi olup türkiyenin bilgisayar,telefon markasını yapmayı planlıyorum ama matematik dersini sevmiyorum genelde 3-4 alıyorum sonra bir tarafta da Türkiyenin otomobilini yapmak dürtüyor ve bir de rallici olmak istiyorum
en sonunda amele olurum heralde
meslek liselerinin puanları düşük anadolu lisesinde ne yapacağımı bilmiyorum bu konu hakkında biraz sohbet edelim![]()

Hayırlı gecelerOy oy kimler var burada Allahın yarattığı en mükemmel varlık insanlar tabi . hayırlı geceler dostlar
Merhaba
Öncelikle bir hedefin olması gerek yardımcı olabilmemiz için
Hayırlı geceler![]()
ama matematik genelde 3-4 geliyor ama fazla çalışmıyorum bu konuya sonra çalışırım bu konuya da sonra çalışırım diyeke geçen yıl sınavdan önce 3 konu bırakmıştım ama matematik öğretmenimiz hiç yii değildi tüm sınıfın fikri bu çalışınca matematik ten 85 aldığım bile oluyor bilgisayar mühendisi olmak istiyorum kısacası ama atematiğim orta ingilizce süper 
fen, anadolu, düz lise hiç fark etmezama teknoloji ile ilgilenmek istiyorum nasıl bir gelecek planlaması yapmalıyım bu plan için anadolu lisesi iyimidr bu arada ingilizce dersim süper sınavlardan hep 100 alıyorumama matematik genelde 3-4 geliyor ama fazla çalışmıyorum bu konuya sonra çalışırım bu konuya da sonra çalışırım diyeke geçen yıl sınavdan önce 3 konu bırakmıştım ama matematik öğretmenimiz hiç yii değildi tüm sınıfın fikri bu çalışınca matematik ten 85 aldığım bile oluyor bilgisayar mühendisi olmak istiyorum kısacası ama atematiğim orta ingilizce süper
şimdiden teşekkür ederim![]()

fen, anadolu, düz lise hiç fark etmez
sayısalcı olman gerekecek. matematikle aranı iyi tut![]()
zaten 2 yıl sonra bölüm tercihi yapıyoruz o zamana kadar matematik ile aramı düzeltmeye çalışacağım 

Bir daha hiç bir zaman derslerinin bu kadar kolay olmayacağını aklından çıkartma.işte orası sıkıntızaten 2 yıl sonra bölüm tercihi yapıyoruz o zamana kadar matematik ile aramı düzeltmeye çalışacağım
Çok Çok Çok teşekkür ederim lise için eklemek istediğiniz bir dipnot varmı![]()
evetAleyküm selam.
Murtezanın abisi sen miydin?![]()
Yeni nickin hayırlı olsun

Bir daha hiç bir zaman derslerinin bu kadar kolay olmayacağını aklından çıkartma.
İlk sene biraz zor olabilir, ilerledikçe kolaylaşacak.
Arkadaş ortamına takılıp dersleri boşlama.
artık derslere canla başla çalışacağım geçen sene hem okul hem dershane sabah 7 okula gidiyordum akşam 7 de derhsane den çıkıyordum ama bu sene daha rahat olacağı için derslere daha fazla çalışırım
iyi geceler bu arada dün sabah 7 de uyuyup öğlen 3 de kalktım erkenden yatın insanın uyku düzeni bozuluyor ya 
sağolasınYeni nickin hayırlı olsun![]()

zaten dersleri hiç boşladığım olmadı ama anadolu lisesinde serseri tipli öğrenci olmaz sanırımartık derslere canla başla çalışacağım geçen sene hem okul hem dershane sabah 7 okula gidiyordum akşam 7 de derhsane den çıkıyordum ama bu sene daha rahat olacağı için derslere daha fazla çalışırım
Çok Teşekkür ederimiyi geceler bu arada dün sabah 7 de uyuyup öğlen 3 de kalktım erkenden yatın insanın uyku düzeni bozuluyor ya
![]()

Mücteba ne demek?sağolasın![]()

seçilmiş kişi...
Benim uyku düzenim bu oldu artık 03:00-08:00
Mücteba ne demek?![]()
Güzelseçilmiş kişi...