Selamın aleyküm dostlar Aleykum selam :)
The Shadow Üye Anil-D' Alıntı: Birsey soracam ondan geldim Genişletmek için tıkla ... Sor. ANIL' Alıntı: İyi geceler arkadaşlar. Genişletmek için tıkla ... Iyi geceler.
Anil-D' Alıntı: Birsey soracam ondan geldim Genişletmek için tıkla ... Sor. ANIL' Alıntı: İyi geceler arkadaşlar. Genişletmek için tıkla ... Iyi geceler.
İhtiyar007 Üye Anil-D' Alıntı: Birsey soracam ondan geldim Genişletmek için tıkla ... Hep işin düşünce gel zaten
The Shadow Üye beytullah6767' Alıntı: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız yüklesemmi bunu ? Genişletmek için tıkla ... Yukle
beytullah6767' Alıntı: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız yüklesemmi bunu ? Genişletmek için tıkla ... Yukle
beytullah6767 Üye The Shadow' Alıntı: Yukle Genişletmek için tıkla ... çalışmayı durdurdu hatası verip duruyor
The Shadow Üye beytullah6767' Alıntı: çalışmayı durdurdu hatası verip duruyor Genişletmek için tıkla ... Wipe yap
beytullah6767 Üye The Shadow' Alıntı: Wipe yap Genişletmek için tıkla ... bunları cwm den yükledim wipe yapınca gider mi
The Shadow' Alıntı: Wipe yap Genişletmek için tıkla ... bunları cwm den yükledim wipe yapınca gider mi
The Shadow Üye beytullah6767' Alıntı: bunları cwm den yükledim wipe yapınca gider mi Genişletmek için tıkla ... Gitmez
beytullah6767' Alıntı: bunları cwm den yükledim wipe yapınca gider mi Genişletmek için tıkla ... Gitmez
beytullah6767 Üye The Shadow' Alıntı: Gitmez Genişletmek için tıkla ... romu baştan atınca kendi kendine wipe yapıyor
The Shadow Üye beytullah6767' Alıntı: romu baştan atınca kendi kendine wipe yapıyor Genişletmek için tıkla ... Odinle firmware atinca otomatik wipe olmaz. Hem sen neden romu bastan atcan ki ? Cwm den wipelari yapsan yeter
beytullah6767' Alıntı: romu baştan atınca kendi kendine wipe yapıyor Genişletmek için tıkla ... Odinle firmware atinca otomatik wipe olmaz. Hem sen neden romu bastan atcan ki ? Cwm den wipelari yapsan yeter