Selamünaleyküm Aleykum selam abi nasilsin
Anil-D Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Selamünaleyküm Genişletmek için tıkla ... Aleykum selam abi nasilsin
beytullah6767 Üye Anil-D' Alıntı: O neh Genişletmek için tıkla ... Sende bi ara hızlı şarj aleti vardı
Anil-D Üye OttomaN TigeR' Alıntı: İyiyim gençler sizler nasılsınız? Genişletmek için tıkla ... Hamdolsun iyiyim abi calismaktn vakit olmuyor bi gireyim dedim Allah iyilik versin
OttomaN TigeR' Alıntı: İyiyim gençler sizler nasılsınız? Genişletmek için tıkla ... Hamdolsun iyiyim abi calismaktn vakit olmuyor bi gireyim dedim Allah iyilik versin
beytullah6767 Üye Anil-D' Alıntı: Ee Genişletmek için tıkla ... Ondan mı bozuldu OttomaN TigeR' Alıntı: İyiyim gençler sizler nasılsınız? Genişletmek için tıkla ... Abi uyku sorunu çekiyorum
Anil-D' Alıntı: Ee Genişletmek için tıkla ... Ondan mı bozuldu OttomaN TigeR' Alıntı: İyiyim gençler sizler nasılsınız? Genişletmek için tıkla ... Abi uyku sorunu çekiyorum
OttomaN TigeR Üye Anil-D' Alıntı: Hamdolsun iyiyim abi calismaktn vakit olmuyor bi gireyim dedim Allah iyilik versin Genişletmek için tıkla ... Daim olsun kardeşim. beytullah6767' Alıntı: Ondan mı bozuldu Abi uyku sorunu çekiyorum Genişletmek için tıkla ... ?
Anil-D' Alıntı: Hamdolsun iyiyim abi calismaktn vakit olmuyor bi gireyim dedim Allah iyilik versin Genişletmek için tıkla ... Daim olsun kardeşim. beytullah6767' Alıntı: Ondan mı bozuldu Abi uyku sorunu çekiyorum Genişletmek için tıkla ... ?
beytullah6767 Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Daim olsun kardeşim. ? Genişletmek için tıkla ... 7 de uyuyorum 12 de uyaniyorum hep
OttomaN TigeR' Alıntı: Daim olsun kardeşim. ? Genişletmek için tıkla ... 7 de uyuyorum 12 de uyaniyorum hep
OttomaN TigeR Üye beytullah6767' Alıntı: 7 de uyuyorum 12 de uyaniyorum hep Genişletmek için tıkla ... E uyuyormuşsun işte.!
beytullah6767' Alıntı: 7 de uyuyorum 12 de uyaniyorum hep Genişletmek için tıkla ... E uyuyormuşsun işte.!