Emirhan bence sevinme sonun kotu olabilir Göstermeseydin dostum bunuda mı ben söyleyim :)
UpOneTR Üye Anil-D' Alıntı: Emirhan bence sevinme sonun kotu olabilir Genişletmek için tıkla ... Göstermeseydin dostum bunuda mı ben söyleyim
Anil-D' Alıntı: Emirhan bence sevinme sonun kotu olabilir Genişletmek için tıkla ... Göstermeseydin dostum bunuda mı ben söyleyim
The Shadow Üye Anil-D' Alıntı: [emoji35][emoji35][emoji35][emoji35][emoji35][emoji35][emoji35][emoji35][emoji35][emoji35][emoji35][emoji35][emoji35] Genişletmek için tıkla ...
Anil-D' Alıntı: [emoji35][emoji35][emoji35][emoji35][emoji35][emoji35][emoji35][emoji35][emoji35][emoji35][emoji35][emoji35][emoji35] Genişletmek için tıkla ...
Anil-D Üye Sukut-u Hayal' Alıntı: Göstermeseydin dostum bunuda mı ben söyleyim Genişletmek için tıkla ... Yav dostum ben siliyorum bunlar atiyor ya b3ncyoktur sandim sonum husran
Sukut-u Hayal' Alıntı: Göstermeseydin dostum bunuda mı ben söyleyim Genişletmek için tıkla ... Yav dostum ben siliyorum bunlar atiyor ya b3ncyoktur sandim sonum husran
The Shadow Üye Anil-D' Alıntı: Yav dostum ben siliyorum bunlar atiyor ya b3ncyoktur sandim sonum husran Genişletmek için tıkla ... Senin kendi attıkların değil miydi la onlar Ben de sana geri attım
Anil-D' Alıntı: Yav dostum ben siliyorum bunlar atiyor ya b3ncyoktur sandim sonum husran Genişletmek için tıkla ... Senin kendi attıkların değil miydi la onlar Ben de sana geri attım
The Shadow Üye Anil-D' Alıntı: Bi whatsapp gir gorcensen Genişletmek için tıkla ... Girdim la. Hiç bir şey yok. Boşuna yüklettiysen Son düzenleme: 30 Tem 2014
Anil-D' Alıntı: Bi whatsapp gir gorcensen Genişletmek için tıkla ... Girdim la. Hiç bir şey yok. Boşuna yüklettiysen
beytullah6767 Üye Anil-D' Alıntı: Gul gul göstercem ben sana Genişletmek için tıkla ... konuşmayalı uzun zaman oldu
Anil-D Üye beytullah6767' Alıntı: konuşmayalı uzun zaman oldu Genişletmek için tıkla ... He ya beytullah girmiyorum ya
beytullah6767' Alıntı: konuşmayalı uzun zaman oldu Genişletmek için tıkla ... He ya beytullah girmiyorum ya
The Shadow Üye beytullah6767' Alıntı: konuşmayalı uzun zaman oldu Genişletmek için tıkla ... Sen daha ban yemedin mi ?
beytullah6767' Alıntı: konuşmayalı uzun zaman oldu Genişletmek için tıkla ... Sen daha ban yemedin mi ?
beytullah6767 Üye Anil-D' Alıntı: He ya beytullah girmiyorum ya Genişletmek için tıkla ... Eee nasılsın The Shadow' Alıntı: Sen daha ban yemedin mi ? Genişletmek için tıkla ... Ya sen
Anil-D' Alıntı: He ya beytullah girmiyorum ya Genişletmek için tıkla ... Eee nasılsın The Shadow' Alıntı: Sen daha ban yemedin mi ? Genişletmek için tıkla ... Ya sen
The Shadow Üye beytullah6767' Alıntı: Eee nasılsın Ya sen Genişletmek için tıkla ... Mesaj atabildiğime göre
beytullah6767 Üye Anil-D' Alıntı: BENİM BATARYA SISLERE ÖMÜR Genişletmek için tıkla ... Hizli sarj vardi bi ara
beytullah6767 Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Selamünaleyküm Genişletmek için tıkla ... AleykümSelam abi hoşgeldin