The Shadow
Üye
Bakımlıyım Hacı.![]()

Bakımlıyım Hacı.![]()

el yıkaması 10 dakka haYalan değil. Elimi yıkamaya gittim. Ondan 10 dk yokum dedim.![]()

Ben burada isim vermedim yani her şeyi üstüne alınma tamamSonradan gelince muhabbete dahil olmak zor oluyor. Bu yüzden belli kişiler arasında oluyor.
Sonradan gelince muhabbete dahil olmak zor oluyor. Bu yüzden belli kişiler arasında oluyor.Eskisi gibi değil konu belli kişiler arasında konuşuyor sadece
Bende olmasam da olur hadi bay
Bakımlıyım Hacı.el yıkaması 10 dakka ha![]()
Üstüme alınmadım zaten. Ben genel konuştum.Ben burada isim vermedim yani her şeyi üstüne alınma tamam![]()
üzülme ya snde katıl kardeşimBen burada isim vermedim yani her şeyi üstüne alınma tamam![]()

Helal
:güzel pc haHelal:

Zor olan bir şey yok isteyen konuşur istemeyen konuşmaz. Pm kasıcam diye boş muhabbetin içine girmeye niyetim yok benim para falan kazanmıyorum nasıl olsa site sahibi kazanıyor. Boş işler bana göre değil.Sonradan gelince muhabbete dahil olmak zor oluyor. Bu yüzden belli kişiler arasında oluyor.
Bakımlıyım Hacı.
Üstüme alınmadım zaten. Ben genel konuştum.![]()
Tebrikler.

Pc deme bana. Sinirim kalkiyorgüzel pc ha![]()

noldu niye kızdın yaZor olan bir şey yok isteyen konuşur istemeyen konuşmaz. Pm kasıcam diye boş muhabbetin içine girmeye niyetim yok benim para falan kazanmıyorum nasıl olsa site sahibi kazanıyor. Boş işler bana göre değil.
niye ne olduPc deme bana. Sinirim kalkiyor![]()

O zaman Maxicepte takılmak boş iş. Öyle anlaşılıyor.Zor olan bir şey yok isteyen konuşur istemeyen konuşmaz. Pm kasıcam diye boş muhabbetin içine girmeye niyetim yok benim para falan kazanmıyorum nasıl olsa site sahibi kazanıyor. Boş işler bana göre değil.

Benim laptop nallari dikti yine. Ben yazilim atmaktan biktim o donup kalmaktan bikmadinoldu niye kızdın ya
niye ne oldu![]()

İlgileniyorum.Göğüste şişlik - MaxiCep bilen varsa yardımcı olabilir misiniz

özellikler neBenim laptop nallari dikti yine. Ben yazilim atmaktan biktim o donup kalmaktan bikmadi![]()

Anlama kıtlığın yoksa yorumumu yine oku.O zaman Maxicepte takılmak boş iş. Öyle anlaşılıyor.![]()
Ya yok biosla alakali bi durum. Fazla kurcaladim sapittiözellikler ne![]()
Yoksa idare eder bi donanima sahip 
sakinAnlama kıtlığın yoksa yorumumu yine oku.
bi yaz bakalım biosu sıfırlaYa yok biosla alakali bi durum. Fazla kurcaladim sapittiYoksa idare eder bi donanima sahip
![]()