The Shadow
Üye
NereyeHadi ben kaçar beyler![]()

NereyeHadi ben kaçar beyler![]()

Naber diycey
Şuan bunu kullanıyom

En iyisi bu
UUUU Kadir abi burlardaNaber diycey![]()
iyi seni sormalı 
Benim denediklerimin arasinda en iyisi buydu. Ben ozelliklere gore bakiyom bana ters ozellikler varsa kurmamLe artık elim alıştı şu 2 günde 15 tane rom denedimEn iyisi bu

Android komple çile yaBenim denediklerimin arasinda en iyisi buydu. Ben ozelliklere gore bakiyom bana ters ozellikler varsa kurmam![]()
en iyisi ios satıp ayfon alıcam kurtulcam benBen hep buralardayımLe artık elim alıştı şu 2 günde 15 tane rom denedimEn iyisi bu
UUUU Kadir abi burlardaiyi seni sormalı
![]()

Ben rom kurarken bile zevk aliyomAndroid komple çile yaen iyisi ios satıp ayfon alıcam kurtulcam ben
@IchigoKurosaki de senin gibi dusunuyodu aldi adam androidi ozledi tavsiye etmem 
Whatsapp a gelemiyom Günlük rom değiştire değiştire artık yeni düzene soktum telefonuBen hep buralardayım
Şükür ben de iyiyim![]()
Uğraşması zevkli de bazen dozu kaçırıyo romlarBen rom kurarken bile zevk aliyom@IchigoKurosaki de senin gibi dusunuyodu aldi adam androidi ozledi tavsiye etmem
![]()

Dozunda bırakWhatsapp a gelemiyom Günlük rom değiştire değiştire artık yeni düzene soktum telefonu
Uğraşması zevkli de bazen dozu kaçırıyo romlar![]()

Ona dikkat edecen gunde 15 rom kurarsan psikolojin bozulur eskiden bende de oyle oluyoduWhatsapp a gelemiyom Günlük rom değiştire değiştire artık yeni düzene soktum telefonu
Uğraşması zevkli de bazen dozu kaçırıyo romlar![]()
Azaltacan 
Ülen telefon sürekli reboot atıp duruyo ram dolunca
Çok fena görünüyo gözüme canım çekiyoOna dikkat edecen gunde 15 rom kurarsan psikolojin bozulur eskiden bende de oyle oluyoduAzaltacan
![]()

Blekota s5 daha iyi bence. Ama nedense aosp daha kullanisli geliyo birakamiyom bi turluS5 sensation denen rom zaten tam başa bela çıktıÜlen telefon sürekli reboot atıp duruyo ram dolunca
![]()

Iyi geceler...İyi geceler arkadaşlar.

Archinn port tabanını kullandıgı için hepsi sorunlu s5 romlarınBlekota s5 daha iyi bence. Ama nedense aosp daha kullanisli geliyo birakamiyom bi turlu![]()
İyi gecelerİyi geceler arkadaşlar.

İyi geceler.İyi geceler arkadaşlar.
Evet ama bazilari daha iyi yine. Archi port saglam sayilir ama gorsellik yokArchinn port tabanını kullandıgı için hepsi sorunlu s5 romların
İyi geceler![]()
4.3 kurarim daha iyi modlar var en azindan 
Yok ne stock ne Archi portEvet ama bazilari daha iyi yine. Archi port saglam sayilir ama gorsellik yok4.3 kurarim daha iyi modlar var en azindan
![]()