OttomaN TigeR
Üye
Hoş geldin ihtiyar.Ben doğuştan yaşlıyım soyad ihtiyar

Hoş geldin ihtiyar.Ben doğuştan yaşlıyım soyad ihtiyar

Hoş bulduk abiHoş geldin ihtiyar.![]()
Sıhhattesin İnşallah ?Naptın bütledin mi ?Yok
İçimden öyle yazmak geldi.![]()

Eyvallah kardeşim ne olduğunu söylemeyeceğim ama darısı başına inşallah.İyi o zaman.![]()

Ne yedin de bu kafaya ulaştınRamazan bitmeden bir de sahurda mangal yapmak lazım, gece gece serin serin o daha güzel olur.![]()

Hamdolsun yaramaz bir durum yok kardeşim. Sen nasılsın bakalım?Hoş bulduk abiSıhhattesin İnşallah ?
Naptın bütledin mi ?![]()

Eyvallah kardeşim ne olduğunu söylemeyeceğim ama darısı başına inşallah.![]()

Şükür bir sıkıntı yok. Ancak nu gün Bursa çok sıcaktı yahu çekilmez bi hal aldı oruçla birlikte susuzluk.Hamdolsun yaramaz bir durum yok kardeşim. Sen nasılsın bakalım?
Ben 5 dersten bütünlemeye kalıp 1 e düşürdüm geçmesi 40 olan dersten de 39.5 la kaldım çok kötü oldu hoca vermedi ya puan o kadad puan alan 1 puan daha alırdı dedi banaBütlemek... Yeni bir deyim olsa gerek
Büte kaldılar 3 ders. Oradan da seneye kaldılar.![]()

Ben 5 dersten bütünlemeye kalıp 1 e düşürdüm geçmesi 40 olan dersten de 39.5 la kaldım çok kötü oldu hoca vermedi ya puan o kadad puan alan 1 puan daha alırdı dedi bana![]()

Kararlıyım. 
İyiydikNasılsınız?![]()

Benim toplamda 2 dersim varYapma ya
Benim de ilk dönemle beraber toplam 5 ders kaldı seneye. Allah bir şeyi bağlamıyorlar. 3 sınıftan bağlıyor birisi. Yani seneye geçmem lazım.Kararlıyım.
![]()
4 dersi nasıl kurtardım bilmem bu dönem
yumurta kapıya sıkışınca