İyiydik :hmmm Ne oldu? Şimdi neden değilsin :hmmm
Invoke Üye TheFenomen' Alıntı: Benim toplamda 2 dersim var 4 dersi nasıl kurtardım bilmem bu dönem yumurta kapıya sıkışınca Genişletmek için tıkla ... Son anda. ---- Hadi ben çıktım. Herkese hayırlı geceler/ sahurlar dilerim.
TheFenomen' Alıntı: Benim toplamda 2 dersim var 4 dersi nasıl kurtardım bilmem bu dönem yumurta kapıya sıkışınca Genişletmek için tıkla ... Son anda. ---- Hadi ben çıktım. Herkese hayırlı geceler/ sahurlar dilerim.
mürteza16 Üye İhtiyar007' Alıntı: Ne oldu? Şimdi neden değilsin Genişletmek için tıkla ... Bilmem -qarapapaq-' Alıntı: Son anda. ---- Hadi ben çıktım. Herkese hayırlı geceler/ sahurlar dilerim. Genişletmek için tıkla ... Hayırlı Geceler.
İhtiyar007' Alıntı: Ne oldu? Şimdi neden değilsin Genişletmek için tıkla ... Bilmem -qarapapaq-' Alıntı: Son anda. ---- Hadi ben çıktım. Herkese hayırlı geceler/ sahurlar dilerim. Genişletmek için tıkla ... Hayırlı Geceler.
İhtiyar007 Üye -qarapapaq-' Alıntı: Eyvallah, hacı sen nasılsın? Genişletmek için tıkla ... Çok şükür ben de iyiyim mürteza16' Alıntı: Bilmem Hayırlı Geceler. Genişletmek için tıkla ... Sağol ben de iyiydim
-qarapapaq-' Alıntı: Eyvallah, hacı sen nasılsın? Genişletmek için tıkla ... Çok şükür ben de iyiyim mürteza16' Alıntı: Bilmem Hayırlı Geceler. Genişletmek için tıkla ... Sağol ben de iyiydim
mürteza16 Üye İhtiyar007' Alıntı: Çok şükür ben de iyiyim Sağol ben de iyiydim Genişletmek için tıkla ... Şimdi değilsin yani
İhtiyar007' Alıntı: Çok şükür ben de iyiyim Sağol ben de iyiydim Genişletmek için tıkla ... Şimdi değilsin yani
OttomaN TigeR Üye -qarapapaq-' Alıntı: Anlamış olabilirim belki. İnşallah abi, hayırlısı olsun hepimiz için. Genişletmek için tıkla ... Amin.
-qarapapaq-' Alıntı: Anlamış olabilirim belki. İnşallah abi, hayırlısı olsun hepimiz için. Genişletmek için tıkla ... Amin.
OttomaN TigeR Üye TheFenomen' Alıntı: Şükür bir sıkıntı yok. Ancak nu gün Bursa çok sıcaktı yahu çekilmez bi hal aldı oruçla birlikte susuzluk. Genişletmek için tıkla ... Allah sabır versin kardeşim. İnşallah sabrınızın karşılığını katbekat alacaksınız.
TheFenomen' Alıntı: Şükür bir sıkıntı yok. Ancak nu gün Bursa çok sıcaktı yahu çekilmez bi hal aldı oruçla birlikte susuzluk. Genişletmek için tıkla ... Allah sabır versin kardeşim. İnşallah sabrınızın karşılığını katbekat alacaksınız.
OttomaN TigeR Üye Dede' Alıntı: Millet sahurda benimle misiniz? Yemekler benden... Genişletmek için tıkla ... Ben yoğum tertip, hanıma yemek hazırlamam lazım o yüzden bana müsaade.
Dede' Alıntı: Millet sahurda benimle misiniz? Yemekler benden... Genişletmek için tıkla ... Ben yoğum tertip, hanıma yemek hazırlamam lazım o yüzden bana müsaade.
KayraBey Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Ben yoğum tertip, hanıma yemek hazırlamam lazım o yüzden bana müsaade. Genişletmek için tıkla ... Neeeyyyy
OttomaN TigeR' Alıntı: Ben yoğum tertip, hanıma yemek hazırlamam lazım o yüzden bana müsaade. Genişletmek için tıkla ... Neeeyyyy