Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

Sponsorlu Bağlantılar

mürteza16

mürteza16

Üye
Maşallah ramazan geldi gececiler konusu doldu taştı,tabi normal zamandada bu kadar doluyomuydu bilmem:D
Baya uzak kalduım foruma

Zehre gerek yok hapı içmedikçe zehirleniyon zaten.
Not:Hastalık hakkında hiç bi bilgim yok,şu an atma evresindeyim :D
Hastalık o kadarda kötü değil. Kilo almıyosun. Asla doymuyosun. Her zaman açsın. :D

0MG90

0MG90

Üye
hacı çok net buram buram ios kokuyor.
lockscreen güzel. klavye güzel. genel olarak has. bildirim çubuğunun bazı ayarlarla ihtiyacı var bence. çok efektli olmuş bence. recent apps menüsünun yeni görünümü hoş ama bence kullanışsız.

kitkata zaten dönecektim. onizleme sürümü bu. buglar mevcut doğal olarak. bir bakayım diye yukledim. :D
ben aosp kullanmadığımdan bilmiyorum ama klavyesi hoşuma gitti sadece :D

• Beğen
Tepkiler: Invoke
yakupb03

yakupb03

Üye
hacı çok net buram buram ios kokuyor.
lockscreen güzel. klavye güzel. genel olarak has. bildirim çubuğunun bazı ayarlarla ihtiyacı var bence. çok efektli olmuş bence. recent apps menüsünun yeni görünümü hoş ama bence kullanışsız.

kitkata zaten dönecektim. onizleme sürümü bu. buglar mevcut doğal olarak. bir bakayım diye yukledim. :D
Bnm telefona bgn. İki tane güncelleme geldi nedir hiç bilmiom hocam ama bakınız bu klavyeden nefret edıyorum t9 tam klavye yok :-)

• Beğen
Tepkiler: Invoke
ByKatre

ByKatre

Üye
android l nerede yaw :oha:

Invoke

Invoke

Üye
Bnm telefona bgn. İki tane güncelleme geldi nedir hiç bilmiom hocam ama bakınız bu klavyeden nefret edıyorum t9 tam klavye yok :-)

nasıl nefret ediyorsun? bence en iyi klavye o. her zaman flashlarim. :D

Üst Alt