500 mb veriyor :D 250 mb lafımı olur :sirit:
mucahitherken Üye 0MG90' Alıntı: reklam çıkıyor sorun var forumda Genişletmek için tıkla ... Ah ah nerde V-Bulletin
Invoke Üye Sukut-u Hayal' Alıntı: Niye kimse seni takmıyo Genişletmek için tıkla ... görmedim la sen ne dedin ki?,
Sukut-u Hayal' Alıntı: Niye kimse seni takmıyo Genişletmek için tıkla ... görmedim la sen ne dedin ki?,
ByKatre Üye Sukut-u Hayal' Alıntı: Niye kimse seni takmıyo Genişletmek için tıkla ... ne bileyim küsecem simdi Tam Da Herkese benden diyecektim
Sukut-u Hayal' Alıntı: Niye kimse seni takmıyo Genişletmek için tıkla ... ne bileyim küsecem simdi Tam Da Herkese benden diyecektim
UpOneTR Üye -qarapapaq-' Alıntı: beleş? ne yapmam gerek almak için? Genişletmek için tıkla ... SAHUR yaz 5555 e gonder
-qarapapaq-' Alıntı: beleş? ne yapmam gerek almak için? Genişletmek için tıkla ... SAHUR yaz 5555 e gonder
ismail Üye -qarapapaq-' Alıntı: beleş? ne yapmam gerek almak için? Genişletmek için tıkla ... hatırlamıyorum 02:00-06:00 arasıydı sanırım ama
-qarapapaq-' Alıntı: beleş? ne yapmam gerek almak için? Genişletmek için tıkla ... hatırlamıyorum 02:00-06:00 arasıydı sanırım ama
The Shadow Üye bycatre' Alıntı: ne bileyim küsecem simdi Tam Da Herkese benden diyecektim Genişletmek için tıkla ...
bycatre' Alıntı: ne bileyim küsecem simdi Tam Da Herkese benden diyecektim Genişletmek için tıkla ...
mürteza16 Üye -qarapapaq-' Alıntı: beleş? ne yapmam gerek almak için? Genişletmek için tıkla ... SAHUR YAZ 5555'e gönder.
-qarapapaq-' Alıntı: beleş? ne yapmam gerek almak için? Genişletmek için tıkla ... SAHUR YAZ 5555'e gönder.
yakupb03 Üye -qarapapaq-' Alıntı: nasıl nefret ediyorsun? bence en iyi klavye o. her zaman flashlarim. Genişletmek için tıkla ... Ciddî mısın hocam ya ben sevmiyorum yada emektar Xperia se aliştığimdan :-) rootlıyımda bı herseyi halletcem ;-)
-qarapapaq-' Alıntı: nasıl nefret ediyorsun? bence en iyi klavye o. her zaman flashlarim. Genişletmek için tıkla ... Ciddî mısın hocam ya ben sevmiyorum yada emektar Xperia se aliştığimdan :-) rootlıyımda bı herseyi halletcem ;-)
ismail Üye bycatre' Alıntı: ne bileyim küsecem simdi Tam Da Herkese benden diyecektim Genişletmek için tıkla ... çaydan bıktım soğuk bişi versene
bycatre' Alıntı: ne bileyim küsecem simdi Tam Da Herkese benden diyecektim Genişletmek için tıkla ... çaydan bıktım soğuk bişi versene
Invoke Üye Sukut-u Hayal' Alıntı: SAHUR yaz 5555 e gonder Genişletmek için tıkla ... şuan yazınca 2 de mi başlıyor ? yoksa 2den sonra mi yazmam lazım? SMS ücretli mi?
Sukut-u Hayal' Alıntı: SAHUR yaz 5555 e gonder Genişletmek için tıkla ... şuan yazınca 2 de mi başlıyor ? yoksa 2den sonra mi yazmam lazım? SMS ücretli mi?
ByKatre Üye 0MG90' Alıntı: Turkcell 2 gb veriyor Genişletmek için tıkla ... ama o toplam ama avea her gün 500 toplam 15 gb :
0MG90' Alıntı: Turkcell 2 gb veriyor Genişletmek için tıkla ... ama o toplam ama avea her gün 500 toplam 15 gb :