ismail
Üye
hepimiz fakirizeczaneye gidiyom ben sürekli bakmak için
fakir miyim acaba?
nerde z2miz nerde lumia 1520miz 
hepimiz fakirizeczaneye gidiyom ben sürekli bakmak için
fakir miyim acaba?
nerde z2miz nerde lumia 1520miz 
Seni taşıyabilecek bi tartı bul deneme yanılmayla bulabilirsin@The Shadow @mürteza16 @-qarapapaq- @0MG90 @İhtiyar007 @Sukut-u Hayal Ben tartı alacam max 75liralık ne alayımsürekli her seferinde farklı ölçüyo yazmışlar
![]()

DayaniksizmisBen bedavaya almıştım. 2 yıl sonra üstüne 140 kg insan çıktı. O günden beri tartım yok. Git markete. Markette ucuza bulursun.![]()

işte tartıda bu konuda yardım edecekZayifla![]()

hayırsever birine aldırsakhepimiz fakiriznerde z2miz nerde lumia 1520miz
![]()

bende 100 kiloyumBen bedavaya almıştım. 2 yıl sonra üstüne 140 kg insan çıktı. O günden beri tartım yok. Git markete. Markette ucuza bulursun.![]()
netten alırım ya netten alışverişi seviyorum 
Zayiflatan tartiişte tartıda bu konuda yardım edecek![]()

o kadar değilim sanırım dahaSeni taşıyabilecek bi tartı bul deneme yanılmayla bulabilirsin![]()

Ben bedavaya almıştım. 2 yıl sonra üstüne 140 kg insan çıktı. O günden beri tartım yok. Git markete. Markette ucuza bulursun.![]()

Zaten bedavaya almıştım.Dayaniksizmis![]()

bulursan bana da haber verhayırsever birine aldırsak![]()
nerde eski hayırseverler
ciks olurZayiflatan tarti![]()

heeepsiiburadaaa.combende 100 kiloyumnetten alırım ya netten alışverişi seviyorum
![]()
Cigara istiyoEe beyler Ramazan da geldi hani keyifler nasıl![]()

Dağıldı o yaİsmail MaxiHort a alım var mı
Not:Acemi olup ta HORT yazanlardan değilim![]()
yönetim gereksizlerde bile çok fazla hortlatanı tatile yolluyo 
Git tartilSon tartıldığımda (1,5 sene önce) 35 kg idim. O günden beri tartılmadım. Tahminimce 40-45 olmuşumdur.![]()

Bayağı sıkılaşmış yönetim yaDağıldı o yayönetim gereksizlerde bile çok fazla hortlatanı tatile yolluyo
![]()