İyiyiz kardeş. :) Allah iyilik versin mürteza :)
Otroligt Üye mürteza16' Alıntı: İyiyiz kardeş. Genişletmek için tıkla ... Allah iyilik versin mürteza
The Shadow Üye alpayoktay' Alıntı: Vay be 2 yıl sonra yine bu konu Nasılsınız arkadaşlar nasıl gidiyor hayat. Ramazan hepimize hayırlı olsun Genişletmek için tıkla ... Hos geldin Eyvallah
alpayoktay' Alıntı: Vay be 2 yıl sonra yine bu konu Nasılsınız arkadaşlar nasıl gidiyor hayat. Ramazan hepimize hayırlı olsun Genişletmek için tıkla ... Hos geldin Eyvallah
ismail Üye The Shadow' Alıntı: Bugun bildirim yollarimiz tikali ne yazikki Genişletmek için tıkla ... kabul etmiyorum böyle bişiyi
The Shadow' Alıntı: Bugun bildirim yollarimiz tikali ne yazikki Genişletmek için tıkla ... kabul etmiyorum böyle bişiyi
The Shadow Üye İsmail' Alıntı: kabul etmiyorum böyle bişiyi Genişletmek için tıkla ... Zorundasin Gercek bu
by-pegasus Üye mürteza16' Alıntı: Cidden çok uzak. Konuşmayı sen başlatırsan olur. Genişletmek için tıkla ... tamam bakalim
mürteza16' Alıntı: Cidden çok uzak. Konuşmayı sen başlatırsan olur. Genişletmek için tıkla ... tamam bakalim
mürteza16 Üye alpayoktay' Alıntı: Allah iyilik versin mürteza Genişletmek için tıkla ... Amin cümlemize
ismail Üye @-qarapapaq- neredesin sen ula İhtiyar007' Alıntı: Selamun aleyküm Genişletmek için tıkla ... aleykumselam kimsin sen
@-qarapapaq- neredesin sen ula İhtiyar007' Alıntı: Selamun aleyküm Genişletmek için tıkla ... aleykumselam kimsin sen