Silinen Üye 988579
Kapalı Hesap
Dur kardeşim bi lütfen cevap bekliyorum gelsin konuşuruzHangi laftan bahsediyorsunuz
Dur kardeşim bi lütfen cevap bekliyorum gelsin konuşuruzHangi laftan bahsediyorsunuz
Örnek verGerçekten mesajın o kadar sert olduğunu mu düşündünBiraz abartmışım sanırım. Sadece bana karşı yapılan yorumlarla dalga geçmen pek hoşuma gitmedi.
Ha burda durcan kendin kabul edip millete dalga geçtiğini senle de biri dalga geçince bi saniye düşünecenGerçekten mesajın o kadar sert olduğunu mu düşündünBiraz abartmışım sanırım. Sadece bana karşı yapılan yorumlarla dalga geçmen pek hoşuma gitmedi.
Haha gerçek sandı savunmaya geçtigereksizler oğlum bura ayık ol muhabbete devam
![]()
+Ha burda durcan kendin kabul edip millete dalga geçtiğini senle de biri dalga geçince bi saniye düşünecen
-ben buraya gecen gun olanlardan yani anil kardesimizin derdini cozmek icin toplandigimizi ve o @kim denen adami bulmaya geldigimizi belirtmek isterim lakin bizim bi karisiklik yuzunden butun gurubun dagildigini ve darildiginin farkina vardim ne yazikki biz baskalari icin mucadele edecegimize birbirimize satasiyoruz bu kavgada her iki taraf hakli olabilir ve bu kavganin sonlandirilmasini ve barisilmasini sunuyorum evet diyenler bu mesaj altina + koyup birbirlerinden ozur dilesinler
Suçlu olmadığım bi konuda hiç kimse baba özür diletemezben buraya gecen gun olanlardan yani anil kardesimizin derdini cozmek icin toplandigimizi ve o @kim denen adami bulmaya geldigimizi belirtmek isterim lakin bizim bi karisiklik yuzunden butun gurubun dagildigini ve darildiginin farkina vardim ne yazikki biz baskalari icin mucadele edecegimize birbirimize satasiyoruz bu kavgada her iki taraf hakli olabilir ve bu kavganin sonlandirilmasini ve barisilmasini sunuyorum evet diyenler bu mesaj altina + koyup birbirlerinden ozur dilesinler
baba merabaSuçlu olmadığım bi konuda hiç kimse baba özür diletemez

Net yavaş. Düşündüğüm filan yok. Sabırlı ol biraz.Ha burda durcan kendin kabul edip millete dalga geçtiğini senle de biri dalga geçince bi saniye düşünecen
katılmiyorum demekki- degil arti (++++++)

baba meraba![]()
kim kavga etmis ?aga bu kavgayi durduralim
sakin ol şampiyonBurda senin hattan önceki mesajları okursan ben senin mesajınla dalg geçmiyorum ilk sen bizle geçiyorsun ardından ben geçiyorum![]()

ne kavgasi ulanvayyyyy tamam![]()
Sabırlı ol biraz nedir abi kafa yı yedirecen banaNet yavaş. Düşündüğüm filan yok. Sabırlı ol biraz.
Sabırlı ol biraz nedir abi kafa yı yedirecen bana