UpOneTR
Üye
olum yaşına göre muhabbetin güzel umarım gerçek hayatta da yüz yüze konuşurkende böylesindir aferin

olum yaşına göre muhabbetin güzel umarım gerçek hayatta da yüz yüze konuşurkende böylesindir aferin

Ben fen liseli içecek mühendisi yeni açıldı .anadolu meslek lisesi
harita tapu bolumu okuyoz![]()

BenLa biri 18 im dedi kim o![]()
Biraz cekingenlik var gercek hayatta konustuklarima gore aynen boyleyimolum yaşına göre muhabbetin güzel umarım gerçek hayatta da yüz yüze konuşurkende böylesindir aferin![]()

size içiriyolar mı ?Ben fen liseli içecek mühendisi yeni açıldı .![]()
Kardeşim

Ortanin biraz ustu![]()

O kadar degil canimdert etme yerlerde surunmedigi surece sorun yok![]()

Ben nitrik asit içiyomsize içiriyolar mı ?
iste öyle olmaBiraz cekingenlik var gercek hayatta konustuklarima gore aynen boyleyim![]()

Ben fen liseli içecek mühendisi yeni açıldı .![]()
GüzelBiraz cekingenlik var gercek hayatta konustuklarima gore aynen boyleyim![]()

Söyleyen kişiye bakiste öyle olma![]()
nete de bağlı kalma
sosyal ol çekingen değil girişken olmayı öğren selam vermesini oturmasını kalkmasını öğren dostum ilerde çok işine yarar![]()

bana ordan şey yollaBen nitrik asit içiyom
Amonyak var içen mibana ordan şey yolla
şey
ııı
adını hatırlayamadım ama sen yinede yolla

HahaSöyleyen kişiye bak![]()
son 1 senede çok değistim olum bütün esnaflar kankim olurSöyleyen kişiye bak![]()

BelliBen nitrik asit içiyom
Yakmis beynini 
Sosyal olabilirim ama bazi kisilere karsi bazi kisileri gorunce ne diyecegimi bile hatirlayamam (örnegin kızlariste öyle olma![]()
nete de bağlı kalma
sosyal ol çekingen değil girişken olmayı öğren selam vermesini oturmasını kalkmasını öğren dostum ilerde çok işine yarar![]()
)O kadar degil canim![]()