by-pegasus
Üye
AynenBende 13 yasindayim
![]()
bende yanilmiyorsam anilla 13 yaslarinda tanismistim

AynenBende 13 yasindayim
![]()

Aslinda negzuzun konusunda biz kendimizi ona tanittik ilk geldigimiz zaman arada atilan 1-2 anil ebru lafini kendine gore yorumlamis olabilirbizi tanıdığına göre fake hesap

Ben 12bende yanilmiyorsam anilla 13 yaslarinda tanismistim![]()

Anılı uzun zamandır tanımıyorum ama ilk başta isindim çocuğa baya muhabbetimiz oldu iyi arkadaş olduk dertlerini bizle paylaştı bizde yanlız bırakmadık çocuğuben bu aralar yasim kucuk olsa bile 15 yasindayim anil bana abi degilde kardes gibi davranmasi cok hosuma gitti o yuzden benim buralarda anil abiyi harcatasim yok ha belki sizde benden buyuk olabilirsiniz ama anila olan kardesliginiz icin tesekkur ederim![]()
Bana gel arkadas olalim dedi pm atti zamanla isindim bendeAnılı uzun zamandır tanımıyorum ama ilk başta isindim çocuğa baya muhabbetimiz oldu iyi arkadaş olduk dertlerini bizle paylaştı bizde yanlız bırakmadık çocuğu

Ben 12![]()

Bende bu sene yani 18bende yanilmiyorsam anilla 13 yaslarinda tanismistim![]()

Aynenseninle
the nigmareyi daha onceden buralarda goruyordum ama konusmak bu gune nasipmis![]()

Aynen dün de konuştuk biraz .seninle
the nigmareyi daha onceden buralarda goruyordum ama konusmak bu gune nasipmis![]()

Anılı uzun zamandır tanımıyorum ama ilk başta isindim çocuğa baya muhabbetimiz oldu iyi arkadaş olduk dertlerini bizle paylaştı bizde yanlız bırakmadık çocuğu
hatta yoklama bile alirdik 
Duymustumbu gececilerin onceki mesajlari var 2013 olmasi lazim oradaki mesajlarda hep ikimiz sanal cigara icerdikhatta yoklama bile alirdik
![]()

Bi dk sana bi foto gönderecembu gececilerin onceki mesajlari var 2013 olmasi lazim oradaki mesajlarda hep ikimiz sanal cigara icerdikhatta yoklama bile alirdik
![]()
18senin yas kac![]()
@zxdelemi belki beni eski hesapta görmüşsundur
Hangi fotoyu atacanBi dk sana bi foto gönderecem
18