The Shadow
Üye
Seni de kizdirirdalalimmi![]()

Seni de kizdirirdalalimmi![]()

Iyi geceler captannHerkese iyi geceler![]()

Şey değil mi @kim kızla ilgili mesajlar atıyordu anılda yaramı deşme falan diyorduGormedim seni birinde belki 3-4 konusma acti o :confused:
ByeHerkese iyi geceler![]()
Sadece birindeŞey değil mi @kim kızla ilgili mesajlar atıyordu anılda yaramı deşme falan diyordu
Ayni konusmadan 3-4 tane vardi ve hepsinde farkli kisiler vardi 
Çoluk çocuk işte ya mutlaka böyleleri çıkıyo forumdanSadece birindeAyni konusmadan 3-4 tane vardi ve hepsinde farkli kisiler vardi
![]()
AynenÇoluk çocuk işte ya mutlaka böyleleri çıkıyo forumdan

Seni de kizdirir![]()
En gıcık olduğum insan tiplemesi onda var adam zor günler geçiriyor herif dalga geçiyorben kolay sinirlenmem ama adam karaktersiz cikarsa o zaman isler degisir anilin basindan gecen seyler kolay atlatilacak bisi degil ha ask olsun yada arkadas olsun bunlar ayri bi cevredir ama benim anlamadigim ebru evleniyomus dediler o zaman anilin yerinde ben olsaydim bilemiyorum ha arkadas derken anil maxicepi birakir ama bi dusunun biz buradan ne kadar yardim edebilirizki ama ne olursa olsun anil bizim bi kardesimiz ve ne kadarda birbirimizi gormesek onu kirmamamiz lazim ha kiranlarida bizim kirmamiz lazim
@@kim i kiralim o zamanben kolay sinirlenmem ama adam karaktersiz cikarsa o zaman isler degisir anilin basindan gecen seyler kolay atlatilacak bisi degil ha ask olsun yada arkadas olsun bunlar ayri bi cevredir ama benim anlamadigim ebru evleniyomus dediler o zaman anilin yerinde ben olsaydim bilemiyorum ha arkadas derken anil maxicepi birakir ama bi dusunun biz buradan ne kadar yardim edebilirizki ama ne olursa olsun anil bizim bi kardesimiz ve ne kadarda birbirimizi gormesek onu kirmamamiz lazim ha kiranlarida bizim kirmamiz lazim
Herkese daldi nerdeyse burdaki 
AynenEn gıcık olduğum insan tiplemesi onda var adam zor günler geçiriyor herif dalga geçiyor

gerçekte kim o herif

En gıcık olduğum insan tiplemesi onda var adam zor günler geçiriyor herif dalga geçiyor

@@kim i kiralim o zamanHerkese daldi nerdeyse burdaki
![]()
Aynenben bu aralar yasim kucuk olsa bile 15 yasindayim anil bana abi degilde kardes gibi davranmasi cok hosuma gitti o yuzden benim buralarda anil abiyi harcatasim yok ha belki sizde benden buyuk olabilirsiniz ama anila olan kardesliginiz icin tesekkur ederim![]()
Bende 13 yasindayim