Sohbetiniz bol olsun bu gece yokum uykum var :D :bye2: :bye2:
mürteza16 Üye Sukut-u Hayal' Alıntı: Sohbetiniz bol olsun bu gece yokum uykum var Genişletmek için tıkla ...
Enpatsu Shakugan Üye Sukut-u Hayal' Alıntı: Sohbetiniz bol olsun bu gece yokum uykum var Genişletmek için tıkla ... Rüyanda beni gör
Sukut-u Hayal' Alıntı: Sohbetiniz bol olsun bu gece yokum uykum var Genişletmek için tıkla ... Rüyanda beni gör
Anil1x Üye @kim' Alıntı: İyiyim sen nasılsın? Genişletmek için tıkla ... bak ben furkan dedim bu pirana aldinmi
mürteza16 Üye CaptainPrice.' Alıntı: Nabünüüz bakem Genişletmek için tıkla ... İyi olmaya çalışıyoruz.
Silinen Üye 988579 Kapalı Hesap Anil1x' Alıntı: bak ben furkan dedim bu pirana aldinmi Genişletmek için tıkla ... Anıl birşey sorcam
NEXUS Üye 0MG90' Alıntı: Tv izleyen var mı su an Genişletmek için tıkla ... benim yanımda tv bile yok
mürteza16 Üye chita_man' Alıntı: Canlar şöyle güzel bir anı anlatan yok mu Gecemiz huzur dolsun neşe olsun Genişletmek için tıkla ... Maalesef…
chita_man' Alıntı: Canlar şöyle güzel bir anı anlatan yok mu Gecemiz huzur dolsun neşe olsun Genişletmek için tıkla ... Maalesef…
0MG90 Üye mürteza16' Alıntı: İyi olmaya çalışıyoruz. Genişletmek için tıkla ... Bugün dolu yağdı mı sizin oraya?
mürteza16' Alıntı: İyi olmaya çalışıyoruz. Genişletmek için tıkla ... Bugün dolu yağdı mı sizin oraya?