Selamun Aleyküm :perde: Aleykum selam :D
NEXUS Üye Anil1x' Alıntı: ben sinirli olunca gözüm dönüyor tm 1.si sakaydida ahmet 2. neydi be oglum resmen kizcikti Genişletmek için tıkla ... yav bende adblock var reklamlar gözükmüyor , reklam heraslde gözükmedi
Anil1x' Alıntı: ben sinirli olunca gözüm dönüyor tm 1.si sakaydida ahmet 2. neydi be oglum resmen kizcikti Genişletmek için tıkla ... yav bende adblock var reklamlar gözükmüyor , reklam heraslde gözükmedi
The Shadow Üye BLooD_ReG' Alıntı: La anıl hiç şaka kaldırmıyorsun hacı böle olmaz kendine çeki düzen ve r biz burda karışık bi aileyiz karışık dedim de aklıma tost makinem geldi Genişletmek için tıkla ... Ben istemistim
BLooD_ReG' Alıntı: La anıl hiç şaka kaldırmıyorsun hacı böle olmaz kendine çeki düzen ve r biz burda karışık bi aileyiz karışık dedim de aklıma tost makinem geldi Genişletmek için tıkla ... Ben istemistim
Anil1x Üye BLooD_ReG' Alıntı: La anıl hiç şaka kaldırmıyorsun hacı böle olmaz kendine çeki düzen ve r biz burda karışık bi aileyiz karışık dedim de aklıma tost makinem geldi Genişletmek için tıkla ... bugun moralim bozuk saka kaldiramiyom gucumu yitirdim
BLooD_ReG' Alıntı: La anıl hiç şaka kaldırmıyorsun hacı böle olmaz kendine çeki düzen ve r biz burda karışık bi aileyiz karışık dedim de aklıma tost makinem geldi Genişletmek için tıkla ... bugun moralim bozuk saka kaldiramiyom gucumu yitirdim
The Shadow Üye Sukut-u Hayal' Alıntı: Sohbetiniz bol olsun bu gece yokum uykum var Genişletmek için tıkla ...
Silinen Üye 988579 Kapalı Hesap Anil1x' Alıntı: bugun moralim bozuk saka kaldiramiyom gucumu yitirdim Genişletmek için tıkla ... Güç kimde varki be yeğen – bir tost
Anil1x' Alıntı: bugun moralim bozuk saka kaldiramiyom gucumu yitirdim Genişletmek için tıkla ... Güç kimde varki be yeğen – bir tost
Anil1x Üye .NeXuS.' Alıntı: yav bende adblock var reklamlar gözükmüyor , reklam heraslde gözükmedi Genişletmek için tıkla ... normal namuzlu namuzlu hayat icin
.NeXuS.' Alıntı: yav bende adblock var reklamlar gözükmüyor , reklam heraslde gözükmedi Genişletmek için tıkla ... normal namuzlu namuzlu hayat icin
NEXUS Üye Sukut-u Hayal' Alıntı: Sohbetiniz bol olsun bu gece yokum uykum var Genişletmek için tıkla ... iyi geceler tatlı kabuslar
Sukut-u Hayal' Alıntı: Sohbetiniz bol olsun bu gece yokum uykum var Genişletmek için tıkla ... iyi geceler tatlı kabuslar
shooter9112833 Üye mürteza16' Alıntı: Fake geldi. Genişletmek için tıkla ... Ne fakesi ya. Sabahtan beri fake konusunu bitirmediniz ebru falan
mürteza16' Alıntı: Fake geldi. Genişletmek için tıkla ... Ne fakesi ya. Sabahtan beri fake konusunu bitirmediniz ebru falan
NEXUS Üye Anil1x' Alıntı: furkan neisla Genişletmek için tıkla ... o bence furkan değil , fake furkan
Silinen Üye 988579 Kapalı Hesap 0MG90' Alıntı: Tv izleyen var mı su an Genişletmek için tıkla ... Yok sen