Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

Sponsorlu Bağlantılar

smartphone007

smartphone007

Üye
seni kandırmadım bir şakaydı. şakadan anladığınız buysa ben ne diyim.madem güvenmiyorsunuz mesajlarıma cevap yazmayın. çokta umrumdasınız zaten.
Ben sana güveniyorum

0MG90

0MG90

Üye
Güvenden önce arkadaşlık lazım burası forum arkadaşlar birbirinizi tanımıyorsunuz.

• Beğen
Tepkiler: The Shadow ve smartphone007
NEXUS

NEXUS

Üye
Güvenden önce arkadaşlık lazım burası forum arkadaşlar birbirinizi tanımıyorsunuz.
bana güvenip güvenmemeleri umrumda değil , burada onun yüzünden banlanacaktım diye yalan söylemez.

• Beğen
Tepkiler: smartphone007
Anil1x

Anil1x

Üye
benim tanidiklarim var bana kelek atmicak sekilde taniyorum

• Beğen
Tepkiler: mürteza16, smartphone007 ve The Shadow
mürteza16

mürteza16

Üye
  • Beğen
Tepkiler: smartphone007 ve The Shadow
NEXUS

NEXUS

Üye
benim çıktığımı gördükten sonra arkamdan konuşursunuz zaten madem bir sebep var neden yazmıyorsunda çıktığımı görüp yazıyorsun iyiki çıkmamışım milleti kandıracan beni kötü yapacan.
Aylar öncesinin sebebini söylemeye gerek yok.
neymiş söle.

• Beğen
smartphone007

smartphone007

Üye
Siz foruma kavgaya geliyorsunuz galiba :hmmm

• Beğen
Tepkiler: 0MG90
The Shadow

The Shadow

Üye
@.NeXuS. Birilerinin güvenini kazanamadın diye herkesle küsmen veya sataşman gerekmez.

• Beğen
NEXUS

NEXUS

Üye
beni burada yalancı durumuna kimse düşüremez.

• Beğen
NEXUS

NEXUS

Üye
@.NeXuS. Birilerinin güvenini kazanamadın diye herkesle küsmen veya sataşman gerekmez.
sen susarmısın konuyu daha anlamamışın. onun yüzünden banlanıyordum diyor sebebi yok daha konuşuyor bir daha da bana kötü cevap vereceksen hiç verme.

• Beğen
smartphone007

smartphone007

Üye
sen susarmısın konuyu daha anlamamışın. onun yüzünden banlanıyordum diyor sebebi yok daha konuşuyor bir daha da bana kötü cevap vereceksen hiç verme.
Kavga etmeye gelsin sen?

NEXUS

NEXUS

Üye
  • Beğen

Üst Alt