Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

Sponsorlu Bağlantılar

0MG90

0MG90

Üye
Sonra karşıma Yu-Gi-Oh çıktı düello yaptık ben kazandım tebrik etti kart setini hediye etti. Sonra karşı tarlada Jennifer Lopez konser veriyodu orada biraz koptum sonra eve döndüm. Klasik hayatım :D

• Beğen
Tepkiler: redfoxqq, The Shadow ve .NeXuS.
redfoxqq

redfoxqq

Üye
Sonra karşıma Yu-Gi-Oh çıktı düello yaptık ben kazandım tebrik etti kart setini hediye etti. Sonra karşı tarlada Jennifer Lopez konser veriyodu orada biraz koptum sonra eve döndüm. Klasik hayatım :D
Vay keşke bizim de böyle klasik hayatımız olsa :D sadece milenyum bulmacam olsun başka bişe istemem :D

• Beğen
Tepkiler: 0MG90 ve The Shadow
Enpatsu Shakugan

Enpatsu Shakugan

Üye
Hahaha :D tanrı kartlarını nasi yendin la :D

• Beğen
NEXUS

NEXUS

Üye
bende birşey oldu sandım :D , bizim buradada bi cinayet vakası vardı , scooby doo geldi filan olayı çözemeyince ben çözdüm , sonra tebrik ettiler , hogwarts tan harry potter filan geldi tbbrik ettiler klasik hayatım benimde :D

• Beğen
Enpatsu Shakugan

Enpatsu Shakugan

Üye
bende birşey oldu sandım :D , bizim buradada bi cinayet vakası vardı , scooby doo geldi filan olayı çözemeyince ben çözdüm , sonra tebrik ettiler , hogwarts tan harry potter filan geldi tbbrik ettiler klasik hayatım benimde :D
Haha

• Beğen
Tepkiler: .NeXuS. ve The Shadow

Üst Alt