Enpatsu Shakugan
Üye
bizim burada öyle sabah ekmek almaya çıktım , nasıl bir sıcaklıktır. yandım resmenAynen ya burasıda böyle

Sonra karşıma Yu-Gi-Oh çıktı düello yaptık ben kazandım tebrik etti kart setini hediye etti. Sonra karşı tarlada Jennifer Lopez konser veriyodu orada biraz koptum sonra eve döndüm. Klasik hayatımsonra ne oldu?

Çalışmaya başlayınca asıl pismeyi görecemBen de yarn gidecm.![]()

Vay keşke bizim de böyle klasik hayatımız olsaSonra karşıma Yu-Gi-Oh çıktı düello yaptık ben kazandım tebrik etti kart setini hediye etti. Sonra karşı tarlada Jennifer Lopez konser veriyodu orada biraz koptum sonra eve döndüm. Klasik hayatım![]()
sadece milenyum bulmacam olsun başka bişe istemem 
Acayip bi insansınVay keşke bizim de böyle klasik hayatımız olsasadece milenyum bulmacam olsun başka bişe istemem
![]()

HahahaSonra karşıma Yu-Gi-Oh çıktı düello yaptık ben kazandım tebrik etti kart setini hediye etti. Sonra karşı tarlada Jennifer Lopez konser veriyodu orada biraz koptum sonra eve döndüm. Klasik hayatım![]()
tanrı kartlarını nasi yendin la 
bende birşey oldu sandımSonra karşıma Yu-Gi-Oh çıktı düello yaptık ben kazandım tebrik etti kart setini hediye etti. Sonra karşı tarlada Jennifer Lopez konser veriyodu orada biraz koptum sonra eve döndüm. Klasik hayatım![]()
, bizim buradada bi cinayet vakası vardı , scooby doo geldi filan olayı çözemeyince ben çözdüm , sonra tebrik ettiler , hogwarts tan harry potter filan geldi tbbrik ettiler klasik hayatım benimde 
Bizim buraya gel olurVay keşke bizim de böyle klasik hayatımız olsasadece milenyum bulmacam olsun başka bişe istemem
![]()

Vay keşke bizim de böyle klasik hayatımız olsasadece milenyum bulmacam olsun başka bişe istemem
![]()

Sizin orası zengin köyüBizim buraya gel olur![]()

Bende 1 tane saklı tanrı kartı vardı zaten doğru atağı bekledim bi daldım tüm can puanları 0Hahahatanrı kartlarını nasi yendin la
![]()

bende birşey oldu sandım, bizim buradada bi cinayet vakası vardı , scooby doo geldi filan olayı çözemeyince ben çözdüm , sonra tebrik ettiler , hogwarts tan harry potter filan geldi tbbrik ettiler klasik hayatım benimde
![]()
HayatlarınızaBizim buraya gel olur![]()

Hahabende birşey oldu sandım, bizim buradada bi cinayet vakası vardı , scooby doo geldi filan olayı çözemeyince ben çözdüm , sonra tebrik ettiler , hogwarts tan harry potter filan geldi tbbrik ettiler klasik hayatım benimde
![]()
bizim burası fakir köyüSizin orası zengin köyü![]()

Ne yalan söyleyeyim evetSizin orası zengin köyü![]()

O da raBende 1 tane saklı tanrı kartı vardı zaten doğru atağı bekledim bi daldım tüm can puanları 0![]()

bizim buraya 12645445 trlyon yollasanaNe yalan söyleyeyim evet![]()

Bir şişe su 50$Ne yalan söyleyeyim evet![]()